Ο Γιώργος Παπαδάμ νέος πρόεδρος στο ΔΣ του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Ο Γιώργος Παπαδάμ νέος πρόεδρος στο ΔΣ του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Ο πλειοψηφών δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής

αρχής Ρήγα Φεραίου Γιώργος Παπαδάμ, εκλέχτηκε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ρήγα Φεραίου στις χθεσινές δημαιρεσίες. Παρά την πρόταση της δημοτικής αρχής του Δήμου Ρήγα Φεραίου το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου είναι μονοπαραταξιακό, εκπροσωπείται δηλαδή μόνο η ομάδα πλειοψηφίας, αφού οι μείζονα και η ελάσσονα αντιπολίτευση αρνήθηκαν να συμμετέχουν.

Εκτός από το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου εκλέχτηκαν χθες τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Ειδικότερα:

Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου εκλέχτηκε ο Γιώργος Παπαδάμ, με 15 ψήφους και 11 λευκά. (Απουσίαζε ένας δημοτικός σύμβουλος από τη μείζονα μειοψηφία του Χαρ. Πάσχου).

Αντιπρόεδρος εκλέχτηκε ο Δημήτρης Παλληκάρης με 19 ψήφους και 7 λευκά και γραμματέας ο Νικόλαος Βουραζέρης, με 22 ψήφους και 4 λευκά.

Στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ρήγα Φεραίου με πρόεδρο τον δήμαρχο Δημ. Νασίκα, εκλέχτηκαν επίσης οι : Χρ. Παπαρούνας, Ν. Πρίντζος, Ι. Μπατζιάκας, Βάσω Χαντζοπούλου (από την πλειοψηφία) και Χαρ. Πάσχος και Βαγγέλης Παρσάς (από τη μειοψηφία).

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής αντίστοιχα με πρόεδρο τον δήμαρχο Δημ. Νασίκα, εκλέχτηκαν επίσης οι: Ι. Παπαϊωάννου, Βάσω Χαντζοπούλου, Θαν. Βλάχος και Δημ. Παλληκάρης ( από την πλειοψηφία) και Γιώργος Κοντοκλώτσης και Χρ. Μωραϊτης (από τη μειοψηφία).

Γ. Παπαδάμ: Θα υπηρετήσω το ρόλο μου με πνεύμα συνεργασίας

Σε δήλωσή του ο νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ρήγα Φεραίου Γιώργος Παπαδάμ αναφέρει:

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα η εκλογή μου στη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρήγα Φεραίου για την δημοτική περίοδο που ξεκίνησε σήμερα. Θέλω να ευχαριστήσω το Δήμαρχο που με πρότεινε για τη θέση του προέδρου του σώματος καθώς και τους συναδέλφους Δημοτικούς Συμβούλους που με στήριξαν με την ψήφο τους. Δεσμεύομαι να υπηρετήσω τη θέση αυτή με αμεροληψία στη διαδικασία λήψης των αποφάσεων, με όραμα για το καλό του Δήμου και των δημοτών, με πνεύμα συνεργασίας όλων των δημοτικών παρατάξεων. Στόχος μου είναι η καλύτερη λειτουργία των οργάνων σύμφωνα πάντα με τον κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου. Πιστεύω σε μία θητεία δημιουργική, παραγωγική, πέρα από αντιπαραθέσεις, για να ανεβάσουμε το Δήμο μας ακόμη πιο ψηλά. Εύχομαι καλή θητεία στο Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους».

Πηγή: taxydromos.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας