Επιτέλους! Μετά από μεγάλη αναμονή το “Παραδοσιακό καφενείο – τσιπουράδικο του Γιώργου

έρχεται ξανά κοντά μας με τους ίδιους γευστικούς μεζέδες, το ίδιο ποιοτικό τσίπουρο, την ίδια εξυπηρέτηση αλλά με μεγαλύτερη ασφάλεια καθώς το μαγαζί ανανεώθηκε, άνοιξε τις πόρτες του και μας υποδέχεται με την ίδια χαρά όπως πάντα!

Παραδοσιακό καφενείο – τσιπουράδικο του Γιώργου Τρίγκα

Στην καρδιά του πεζόδρομου του Βελεστίνου, βρίσκεται το παραδοσιακό καφενείο τσιπουράδικο του Γιώργου, που είναι ένας σταθμός της κοινωνικής ζωής του Βελεστίνου.

Ενωμένα Φροντιστήρια

Το μοναδικό αυθεντικό παραδοσιακό καφενείο – τσιπουράδικο του πεζόδρομου ανήκει στον Γιώργο Τρίγκα που βαστά την τιμή του πεζόδρομου…

Από το πρωί στην κουζίνα, ετοιμάζονται οι λιχουδιές του!

Η ατμόσφαιρα μοναδική, οι μεζέδες εξαιρετικοί που δεν αφήνουν κανέναν παραπονούμενο.

Αν για τον πεζόδρομο ο Γιώργος είναι μια όαση, γι’ αυτό τόσο το μεσημέρι όσο και το βράδυ θα δυσκολευτείς να βρεις θέση για να φας σπεντζοφάι, πέρκα, τηγανιά με μαύρη μπύρα αλλά και μυδοπίλαφο και τα περίφημα μοσχαρίσια κεφτεδάκια του, πληθωρικές μερίδες της που τελειωμό δεν έχουν, για το καλοκαίρι το καφενείο του Γιώργου είναι απλά η καρδιά της κοινωνικής ζωής του Βελεστίνου.

Στέκι της νεολαίας, ντόπιων και επισκεπτών, ανθρώπων που αγαπούν το Βελεστίνο. Και ιστορίες ατελείωτες, κουβέντες καθημερινότητας για τα πράγματα που συνέβησαν σε μας και τους γειτόνους.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.