Ο Αχιλλέας Μπέος μπροστάρης στον αγώνα υπέρ των Θεσσαλών και ΚΑΤΑ των ΔΙΟΔΙΩΝ. Σύσκεψη Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου

0
482 views

beosΜετά την κυβερνητική αλλαγή που επήλθε και εξ αιτίας της οποίας βάσιμα υπάρχει η προσδοκία για αλλαγή σε μια σειρά πολιτικών και οικονομικών θεμάτων, επαναφέρω υπόψη σας το οξύ και απαράδεκτο θέμα του υπέρογκου τιμήματος των διοδίων, τόσο στο Μοσχοχώρι αλλά και σε άλλες περιοχές, που είναι υποχρεωμένοι να καταβάλλουν οι πολίτες του συνόλου της Θεσσαλίας, για να κάνουν χρήση ενός έργου που ήδη έχουν χρυσοπληρώσει δυο και τρεις φορές.

Φρονώ ότι πλέον διαμορφώνονται οι συνθήκες προκειμένου να κινητοποιήσουμε τους πολίτες των τοπικών μας κοινωνιών και όλοι μαζί να διεκδικήσουμε το αναφαίρετο δικαίωμά μας στη χρήση έργων που διασφαλίζουν την άνετη, γρήγορη και κυρίως ασφαλή διακίνηση, χωρίς ληστρικές …
υποχρεώσεις, όπως η καταβολή υπέρογκων διοδίων.

Ασφαλώς όλοι γνωρίζετε ότι εξ αιτίας της συγκεκριμένης πολιτικής, η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας κάνει χρήση των παράπλευρων δρόμων, σε κάθε περίπτωση ακατάλληλων και επικίνδυνων, με αποτέλεσμα να έχουμε πληρώσει βαρύ φόρο αίματος και μάλιστα με ζωές νέων ανθρώπων.

Από την άλλη υπάρχει και η οικονομική «αιμορραγία» εκατοντάδων συμπολιτών που υποχρεώνονται από την επαγγελματική τους δραστηριότητα να μετακινούνται όχι μόνο μεταξύ Βόλου και Λάρισας, αλλά στο σύνολο των θεσσαλικών πόλεων.

Σας καλώ, λοιπόν, ως πρώτη μορφή αντίδρασης να συναποφασίσουμε μια πρώτη εκδήλωση αντίδρασης – διαμαρτυρίας, με το άνοιγμα των διοδίων, για την ελεύθερη διέλευση των αυτοκινήτων, εκδήλωση στην οποία θα τεθούμε εμείς οι αιρετοί εκπρόσωποι επικεφαλής και στη συνέχεια να προγραμματίσουμε όποιες άλλες μορφές διαμαρτυρίας κρίνουμε απαραίτητες.

Στόχος μας, στην καλυτέρα των περιπτώσεων, η κατάργηση των διοδίων και αν αυτό δεν είναι εφικτό, η μείωση των διοδίων τουλάχιστον κατά το ήμισυ. Επιτέλους, δεν μπορούμε άλλο να παραμένουμε απαθείς στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εκατοντάδες χιλιάδες των θεσσαλών πολιτών, προκειμένου να θησαυρίζουν εργολάβοι και προμηθευτές.

Κατόπιν όλων αυτών σας προσκαλώ σε συνάντηση – σύσκεψη στο Δημαρχείο του Βόλου, την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου στη 1.00 το μεσημέρι, προκειμένου να συμφωνήσουμε σε ένα κοινό πλαίσιο δράσεων και ελπίζω στη συμμετοχή σας.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροΑναστάτωση για την παύση των εργασιών στο χείμαρρο Κερασιώτη
Επόμενο άρθροΣτο “ψυγείο” η χώρα από το βράδυ της Κυριακής – Αναλυτική πρόγνωση του καιρού
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαρανταπεντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.