Ο ήρωας γιατρός του Κέντρου Υγείας

0
457 views

Οι επισκέπτες και αναγνώστες, μας γράφουν εξαιρετικά σχόλια για το προσωπικό του δημόσιου Κέντρου Υγείας Βελεστίνου που… κόντρα στις συνθήκες παρέχει αρτιότερες υπηρεσίες.

Άλλωστε η δωρεάν υγεία δεν είναι αυτονόητη σε όλες τις χώρες – Να μην το ξεχνάμε αυτό.

Δεν τιμάται παντού το περιεχόμενο του Όρκου του Ιπποκράτη. Πρέπει να θωρακίσουμε το δικαίωμα της δωρεάν πρόσβασης στην Υγεία και την ποιότητα αυτής.

Φανερώνει πολλά για την χώρα και τον τόπο το πως αντιμετωπίζει τους χρήζοντες βοηθείας.

Και να υποστηρίξουμε τους ιατρούς μας που παρά τα εξαντλητικά ωράρια υπερβαίνουν εαυτούς για να πράξουν το ηθικά σωστό.

@Καυστικός

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροΑΣΕΠ: Προσλήψεις 13 ατόμων στη Λέσβο
Επόμενο άρθροΗ εισαγγελία του Βόλου ερευνά υπόθεση απάτης – Γυναίκα χαρίζει τα χρήματά της σε τσαρλατάνο …για να πάει στον παράδεισο
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαρανταπεντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.