Τα επιδημιολογικά δεδομένα ήταν εκείνα που οδήγησαν αρχικά στην παράταση του lockdown τουλάχιστον έως τις 7 Δεκέμβρη αν και όπως μαθαίνουμε σήμερα δόθηκε παράταση έως και τις 21 Δεκέμβρη.

Η επίσημη ανακοίνωση από τα χείλη του κυβερνητικού εκπροσώπου δεν ξάφνιασε ιδιαίτερα μιας και οι αριθμοί νέων κρουσμάτων, διασωληνωμένων αλλά και νεκρών έδειχναν ότι το άνοιγμα της αγοράς έμοιαζε ουτοπικό.

Ενώ εμείς λοιπόν μένουμε σπίτι, οι γιορτές πλησιάζουν και πολλοί έχουν πάρει απόφαση να δοκιμάσουν τις ηλεκτρονικές αγορές για τα δώρα κάτω από το δέντρο. Χιλιάδες πακέτα φτάνουν καθημερινά στις εταιρείες κούριερ και αρκετές φορές είναι αδύνατον να εξυπηρετηθούν οι τόσο αυξημένες ανάγκες των καταναλωτών.

Ενωμένα Φροντιστήρια

Μπορεί να παρατηρούνται καθυστερήσεις ωστόσο ας είμαστε αισιόδοξοι ότι ο Άη Βασίλης θα φτάσει και φέτος!

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροΕπιστρεπτέα προκαταβολή 1.000 ευρώ για τους αγρότες- Ημερομηνία και δικαιούχοι
Επόμενο άρθροKarla.News: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις Πανελλαδικές
Avatar
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαραντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.