Ούτε καν ενδιαφέρων…

Ούτε καν ενδιαφέρων…

Ποια είναι η αιτία που ο πολιτικός λόγος στον τόπο μας γίνεται ολοένα και πιο φτηνός και αγενής;

Το επίπεδο των αντιπαραθέσεων βυθίζεται κάτω από όγκους φρασεολογίας και επιχειρηματολογίας γυμνασίου, με χαρακτηρισμούς που δεν ταιριάζουν σε πολιτικούς άνδρες (εκλεγμένους και μη).

Το περιεχόμενο των αντιπαραθέσεων είναι στην ουσία επιεικώς παιδαριώδες. Αφήστε που, τις περισσότερες φορές, όσα λέει η μία πλευρά τα έχει κάνει ήδη προηγουμένως, και αντίστοιχα οι απαντήσεις που δίνει η άλλη πλευρά ήταν αυτές που αντέκρουε κάποτε, αλλά που τις εφαρμόζει τώρα. Μύλος.

Παρόλα αυτά, αν η κόντρα μέσω ανακοινώσεων γινόταν με φαρμακερές φράσεις υψηλής συντακτικής και νοηματικής αξίας και με σωστή ορθογραφία, θα ήταν απολαυστική.

Όταν όμως ο διάλογος μοιάζει οπαδών εξέδρας, τότε κάτι δεν πάει καθόλου καλά στον τόπο του πολιτισμού και του Ρήγα.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύετε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.