Ορκίστηκε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βόλου

0
180 views

Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού, κ.κ. Ιγνατίου πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 23 Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι, η τελετή ορκωμοσίας των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης του Βόλου και του Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου.

Η τελετή ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο του Βόλου, παρουσία των βουλευτών της ΝΔ Ζέτας Μακρή, Χ. Μπουκώρου, και Κ. Μαραβέγια.

Να σημειωθεί ότι το νέο Δημοτικό Συμβούλιο, που εξελέγη για το διάστημα 2019-2023, αναλαμβάνει τα καθήκοντά του από την 1η Σεπτεμβρίου 2019.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροΌμορφη η Γιορτή Αχλαδιού στο Βελεστίνο
Επόμενο άρθροΑυτοί είναι οι νέοι αντιδήμαρχοι Βόλου (ονόματα)
Τι να πω για μένα; Είμαι ο σχεδιαστής αυτού του project που μου προτάθηκε από ένα άγνωστο τηλέφωνο τον Αύγουστο του 2010. Τέσσερις μήνες μετά το είχα έτοιμο με πολλές πρωτοποριακές για την εποχή δυνατότητες. Βέβαια το σαράκι της δημοσίευσης, άρχισε να με τρώει και εμένα λίγα χρόνια αργότερα, μιας και έβλεπα την τρομερή επιτυχία και απήχηση που είχε όλο αυτό που με πολύ μεράκι έφτιαξα. Τώρα γράφω και εγώ ή και δημοσιεύω άρθρα φίλων μου. Αυτό που ήθελα να ομολογήσω είναι ότι μετά την δημιουργία του karlanews, άλλαξαν πολλά για μένα.