Τηλέφωνα καταγγελιών

Ομάδα γιατρών από το Ιπποκράτειο στον Βόλο για τη λήψη οργάνων από την 60χρονη

Ομάδα γιατρών από το Ιπποκράτειο στον Βόλο για τη λήψη οργάνων από την 60χρονη

Χθες αργά το βράδυ αναμενόταν να πραγματοποιηθεί στο Νοσοκομείο Βόλου η λήψη οργάνων από την 60χρονη Βολιώτισσα της οποίας ο εγκεφαλικός θάνατος διαπιστώθηκε και η οικογένειά της έδωσε τη συγκατάθεση προκειμένου να γίνει η δωρεά.

Ομάδα γιατρών από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης επρόκειτο να μεταβεί χθες το βράδυ στο «Αχιλλοπούλειο» και να ξεκινήσει η διαδικασία της λήψης οργάνων. Η όλη διαδικασία θα ξεκινούσε χθες στη μία μετά τα μεσάνυχτα και θα ολοκληρωνόταν λίγες ώρες μετά.

Μάλιστα απευθείας η ομάδα των γιατρών επρόκειτο να μεταβεί στο Ιπποκράτειο για να αρχίσει η μεταμόσχευση των οργάνων στους λήπτες.

Το ποια όργανα θα ληφθούν, αν θα είναι δηλαδή οι δύο νεφροί, το ήπαρ και οι κερατοειδείς, θα φανεί σήμερα μετά την ολοκλήρωση της λήψης. Πάντως το θέμα της δωρεάς οργάνων ήταν το κύριο θέμα συζήτησης χθες στο νοσοκομείο, όπου διεξαγόταν και η διημερίδα για τις μεταμοσχεύσεις.

Οι παρευρισκόμενοι, γιατροί και εργαζόμενοι, τόνιζαν τη γενναία απόφαση που έλαβε η οικογένεια εκφράζοντας παράλληλα τα συλλυπητήριά τους για την αποθανούσα.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση