Ολοκληρώθηκε το έργο ασφαλτόστρωσης στην περιοχή του ΕΠΑΛ Βελεστίνου

Ολοκληρώθηκε το έργο ασφαλτόστρωσης στην περιοχή του ΕΠΑΛ Βελεστίνου

Ολοκληρώθηκε το έργο ασφαλτόστρωσης στην περιοχή του ΕΠΑΛ Βελεστίνου. Πρόκειται για  ένα έργο συνολικής  δαπάνης 74.280,00 € το οποίο σχεδίασε και υλοποίησε η δημοτική  αρχή Ρήγα Φεραίου και δόθηκε προς χρήση.

Συγκεκριμένα υλοποιήθηκαν εργασίες αποκατάστασης – κατασκευής οδών, με  επιμέρους μήκους 125μ. + 135μ. και 60μ. με αντίστοιχα πλάτη  12,00μ.  και 7,00 μ. εντός οικισμού και   έχουν  πρόσωπο μπροστά από  το Σχολικό Συγκρότημα ΕΠΑΛ στο Βελεστίνο Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Οι οδοί  – χωματόδρομοι αυτοί είχαν  σχετικά μεγάλη κλίση με αποτέλεσμα να υποσκάπτονται  και να καταστρέφονται  σε κάθε έντονη βροχόπτωση, ενώ είχαν υποστεί αρκετή βλάβη με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η πρόσβαση των μαθητών.

Πλέον ,με το έργο  της ασφαλτόστρωσης   τα όποια  προβλήματα κατολισθήσεων   και υποσκαφής αντιμετωπίστηκαν και  οι μαθητές θα μπορούν  να οδηγηθούν χωρίς πρόβλημα στο Σχολείο.

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Σταύρος Χατζής , μετά την ολοκλήρωση του έργου δήλωσε σχετικά: « Ολοκληρώσαμε ένα έργο, αυτό της ασφαλτόστρωσης,  που θα λύσει το πρόβλημα κίνησης στη μαθητική κοινότητα του ΕΠΑΛ Βελεστίνου ενόψει της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς.

Η συγκεκριμένη περιοχή και οι δρόμοι της  αντιμετώπιζαν πρόβλημα και η δημοτική αρχή σχεδίασε και υλοποίησε το έργο ώστε οι συνδημότες μας και κυρίως η μαθητιούσα νεολαία να κινούνται στο εξής χωρίς πρόβλημα».

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας