Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος σεμιναρίων για τους αγρότες της Κάρλας

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος σεμιναρίων για τους αγρότες της Κάρλας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη δωρεάν θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση 50 αγροτών της παρακάρλιας περιοχής για την πλήρη λειτουργία του οικοσυστήματος της λίμνης Κάρλας.

Έτσι συνεχίζεται η μεγάλη προσπάθεια για την ευαισθητοποίηση των τοπικών κοινωνιών για την Κάρλα. Πρόκειται για ένα πιλοτικό εξειδικευμένο έργο ευαισθητοποίησης των πολιτών και προστασίας της Βιοποικιλότητας της Λίμνης Κάρλας, που υλοποιείται από το Δίκτυο ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ”, τον Φορέα Διαχείρισης Κάρλας, τους “Αργοναύτες” και το ΚΕΜΕΒΟ.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές «είναι μια σημαντική προσπάθεια ενημέρωσης ,εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης των άμεσα εμπλεκόμενων με την προστασία της βιοποικιλότητας της Λίμνης Κάρλας ,που είναι οι γεωργοί και οι κτηνοτρόφοι της παρακάρλιας περιοχής που ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία από τους Φορείς υλοποίησης ενός καινοτόμου και πρωτοπόρου προγράμματος του Πράσινου Ταμείου στα Κανάλια Μαγνησίας».

Σημειώνεται ότι το ερχόμενο φθινόπωρο 2018 θα διοργανωθεί ο 2ος κύκλος των σεμιναρίων αυτών.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύετε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.