Ολοκληρώθηκε η περιφερειακή οδός Στεφανοβικείου

Ολοκληρώθηκε η περιφερειακή οδός Στεφανοβικείου

Ολοκληρώθηκαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας,σε συνεργασία με τον Δήμο Ρήγα Φεραίου, οι εργασίες υλοποίησης της Περιφερειακής Οδού Στεφανοβικείου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Π.Ε. Μαγνησίας, «πρόκειται για ένα οδικό δημοτικό έργο που λόγω της σπουδαιότητάς του, το υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας, εντάσσοντάς το στην εργολαβία «Άμεση αποκατάσταση ζημιών προκληθεισών από χιονοπτώσεις στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας & Σποράδων του Δήμου Ρήγα Φεραίου», προϋπολογισμού 1.240.000,00€ Ευρώ.

Αντικείμενο των εργασιών, που πραγματοποιήθηκαν σε μήκος 1.650 μέτρων χωμάτινου δρόμου, ήταν χωματουργικές εργασίες και εργασίες οδοστρωσίας και ασφαλτικών στην Περιφερειακή Οδό Στεφανοβικείου. Στην ίδια εργολαβία έχουν πραγματοποιθεί ασφαλτικές εργασίες στο οδικό τμήμα Κανάλια – Κεραμίδι, ΠΕΒ – Κανάλια, στο Ελευθεροχώρι, στην είσοδο του Βελεστίνου και στον Άγιο Γεώργιο, ενώ πραγματοποιήθηκαν και εργασίες αποκατάστασης βατότητας στην Κερασιά.

Σύμφωνα με δηλώσεις της Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη, πραγματοποιήθηκαν εργασίες οδοστρωσίας στην Περιφερειακή Οδό Στεφανοβικείου, ένα έργο ιδιαίτερα σημαντικό για την τοπική κοινωνία και όσους διέρχονται από την συγκεκριμένη οδό, λόγω του ότι θα αποσυμφορήσει την κυκλοφορία των οχημάτων, εντός του Οικισμού του Στεφανοβικείου. Αν και είναι δημοτικό έργο, το εντάξαμε σε δική μας εργολαβία προκειμένου με την ολοκλήρωσή του, να αποσυμφορήσει το Στεφανοβίκειο και να παρέχει οδική ασφάλεια στους κατοίκους της περιοχής».

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας