Οι «μνηστήρες» του θρόνου στον Δήμο Ρήγα Φεραίου (Μέρος 1ο)

Οι «μνηστήρες» του θρόνου στον Δήμο Ρήγα Φεραίου (Μέρος 1ο)

Δέκα μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τα σενάρια για το ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι στον Δήμο Ρήγα Φεραίου έχουν αρχίσει να δίνουν και παίρνουν.

Όπως σας έχουμε υποσχεθεί, απόψε θα κάνουμε μια ειδική αναφορά στο θέμα, μέσα από ένα άρθρο που θα καταγράφει όλα τα πρόσωπα αλλά και τις μέχρι τώρα κινήσεις των «μνηστήρων» του θρόνου στον Δήμο Ρήγα Φεραίου.

Το διάστημα που μεσολαβεί πάντως μέχρι τις εκλογές είναι μεγάλο (αν δεν έχουμε φυσικά απρόοπτα), οι ζυμώσεις τόσες πολλές και οι πολιτικές εξελίξεις που επηρεάζουν τόσο ραγδαίες, ώστε είναι εξαιρετικά δύσκολο να καταγράψει κάποιος δυναμική, πέρα από προθέσεις και συμμαχίες.

Το ρεπορτάζ μας είναι ήδη έτοιμο!

@Καυτσικός

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύετε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.