Εικόνες που μοιάζουν με πίνακες ζωγραφικής – Δείτε φωτογραφίες

Ο κάμπος της Ημαθίας κάθε Άνοιξη μεταμορφώνεται σε έργο τέχνης. Οι χιλιάδες ροδακινιές ανθίζουν κάνοντας τα χωράφια να μοιάζουν με απέραντη ροζ θάλασσα.

Έτσι και φέτος το τοπίο είναι εντυπωσιακό. Το υπέροχο ιριδίζον ροζ χρώμα σκεπάζει ομοιόμορφα την περιοχή και μαγεύει τους πάντες διατρανώνοντας την άφιξη της πιο χρωματιστής εποχής του χρόνου.

Ενωμένα Φροντιστήρια

Το εξαιρετικής ομορφιάς φυσικό φαινόμενο της ανθοφορίας στην Ημαθία διαρκεί περίπου 20 ημέρες (κάθε χρόνο τον μήνα Μάρτιο) και πολλοί είναι αυτοί που το συγκρίνουν με τις ανθισμένες κερασιές της Ιαπωνίας.

Τα άνθη της ροδακινιάς, που συμβολίζουν την αναγέννηση και τη γονιμότητα κάνουν όλο και περισσότερα ζευγάρια από την Ελλάδα και χώρες του εξωτερικού να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον να φωτογραφηθούν ανάμεσα στα δέντρα με αφορμή τον γάμο τους.

Οι ανθισμένες ροδακινιές της Βέροιας είναι πλέον διάσημες σε όλο τον κόσμο καθώς έχουν πρωταγωνιστεί και σε ντοκιμαντέρ του National Georgaphic.newsbeast.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.