Οι ασάφειες του Κου Θεοχάρη, τι σας έκρυψε.

0
917 views

theoxaris-nikosΑδέλφια μας του Ριζομύλου και του Αερινού,

Όλοι μας πλέον έχουμε δει το βίντεο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρήγα Φεραίου (θυμηθείτε το εδώ)

Στην ομιλία του ο Κος Θεοχάρης είπε :

• Στο 0:46 λεπτό μας λέει για καύση βιομάζας από υπολλείματα αγροτεμαχίων που σπέρνουν στην περιοχή οι αγρότες,  υπολλείματα οι αγρότες έχουν μόνο από βαμβάκι και από σιτάρι και μόνο το καλοκαίρι, τον υπόλοιπο χρόνο τι θα καίει το εργοστάσιο;

• Στο 1:03 λεπτό μας λέει ότι οι ξυλόσομπες επιβαρύνουν περισσότερο από το εργοστάσιο που εκπροσωπεί,  προφανώς όπως καταλαβαίνεται αστιεύεται …

• Στο 1:28 λεπτό μας αφήνει να καταλάβουμε ότι φταίμε κιόλας που δεν έχουμε ενημερωθεί, αφού ο ίδιος κάνοντας όλες τις προσπάθειες πρόβλεψε να ενημερώσει την εφημερίδα από τον Απρίλιο – αλλά δεν μας λέει ποια εφημερίδα, μετά το αλλάζει και λέει στις τοπικές εφημερίδες και όποιος έχει ένσταση (αφού διάβασε την εφημερίδα – την οποία δεν μας λέει ποιά είναι) να την υποβάλει στην διεύθυνση περιβάλλοντος !!!!)

Πλάκα μας κάνει νομίζουμε ο γραφικός αυτός τύπος ….

Κε Θεοχάρη … δεν μας ζητάει την άδεια λειτουργίας η διεύθυνση περιβάλλοντος … αλλά η εταιρεία σας!

• Στο 1:98 λεπτό μας λέει ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υποβάλει κανείς ένσταση. Σωστά το λέει, αφού η εταιρεία που εκπροσωπεί δεν έκανε καμιά απολύτως ανακοίνωση ώστε να μάθει ο κόσμος το τι πρόκειται να γίνει στην περιοχή του.

• Στο 2:12 λεπτό μας εξηγεί ότι το πρώτο θετικό στοιχείο της λειτουργίας του εργοστασίου καύσης σκουπιδιών είναι ότι εξασφαλίζεται εισόδημα για τον αγρότη και η εταιρεία του καθαρίζει το αγροτεμάχιο, δηλαδή αγαπητέ Ριζομυλιώτη αφού μαζέψεις το βαμβάκι σου έρχεται η εταιρία και σου καθαρίζει το χωράφι σου χωρίς εσύ να μην κάνεις τίποτα απολύτως !!!

Πρόσεξε τώρα… αδελφέ του Ριζομύλου και του Αερινού !!!

Στο 2:40 δεν σε αναφέρει ως αγρότη αλλά ως χειριστή μηχανημάτων (δηλαδή χειριστή τρακτέρ) ο οποίος κάνεις την συλλογή υπολλειμάτων του χωραφιού σου,   δηλαδή μόνος σου τα μαζεύεις!

Ξύπνα αδελφέ του Ριζομύλου και του Αερινού ….. το κατάλαβες τώρα ;;;;

Στo 2¨12 λεπτό σου λέει ότι η εταιρεία θα καθαρίζει το χωράφι σου από τα υπολλείματα και μερικά δευτερόλεπτα μετά (στο2:40) αντί για αγρότη σε αναφέρει ως χειριστή γεωργικού μηχανήματος που θα πρέπει μόνος σου να καθαρίσεις το χωράφι σου !!!!

Τόπιασες τώρα αδελφέ μας ;;;;

• Στο 2:30 μας λέει ότι δημιουργούνται θέσεις εργασίας. Αν θες να μάθεις το που θα εργαστείς μπορείς να μιλήσεις με τους φίλους σου στην Κερατέα Αττικής που είχανε το ίδιο πρόβλημα. Όλοι άνεργοι !!!!
Γελιέσαι αν πιστεύεις ότι θα προσληφθείς με μισθό π.χ. 700€, αλλοδαποί θα δουλεύουν φίλε Ριζομυλιώτη με μισθό πολύ χαμηλό. Δεν είναι μακριά η Κερατέα, μπορείς να μάθεις αν γράψεις στο google Κερατέα καύση σκουπιδιών ή απευθείας από εδώ  http://antixyta.blogspot.gr/

Αν ήταν πραγματικά να δουλέψεις εσύ, ήδη θα σε είχανε βρει και θα υπόγραφες!

• Στο 2:48 μας λέει ότι αυτές οι μονάδες (όπως η εταιρεία που εκπροσωπεί) είναι καλλυμένες από παντού!

Αλήθεια ε;  τότε γιατί δεν έδειξε στο Δημοτικό Συμβούλιο την άδεια που έχει λάβει η εταιρεία από την ΡΑΕ (Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας); Μήπως το ξέχασε;

• Στο 2:58 μας λέει ότι με το Αρμένιο δεν έχει κανένα θέμα. Γιατί δεν στήνεται εκεί λοιπόν η εταιρεία; και μας ζαλίζουνε εμάς;
• Στο 3:31 μα λέει ότι έχει και αριθμούς πρωτοκόλου.

Καλά κάνει και έχει αριθμούς πρωτοκόλλου και δεν μας ενδιαφέρει από πού τους έχει!!!   Άδεια από την ΡΑΕ έχει να μας δείξει και να δεί όλος ο κόσμος τι γράφει;

Νομίζουμε ότι καταλάβατε τι εννοούμε….

Αδέλφια, Η εταιρεία ψεύδεται, όταν λέει πως η καύσιμη ύλη που θα χρησιμοποιήσει θα είναι βιομάζα. Το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι το γνωστό διεθνώς SRF/RDF. Πρόκειται για σκουπίδια, από τα οποία έχουν αφαιρεθεί στοιχειωδώς τα μέταλλα και τα οποία έχουν αφυδατωθεί ώστε να μπορούν στη συνέχεια να καούν. Αυτό αναφέρεται ρητά και στην άδεια που έχει πάρει η εταιρεία από την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ).

Δείτε όλη την αλήθεια εδώ

http://www.elzoni.gr/html/ent/590/ent.8590.asp

και εδώ  http://www.youtube.com/watch?v=CzPOOX0t8eU

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροΣχολιασμοί από το karlanews …
Επόμενο άρθροΈνα μπράβο πρέπει να το πούμε στον αντιδήμαρχο
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαρανταπεντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.