Ξεφυσούν και τρελαίνονται κάποιοι

Ξεφυσούν και τρελαίνονται κάποιοι

Άλλο και τούτο το παράδοξο που διαπιστώνουμε σε υπερθετικό βαθμό τις τελευταίες ημέρες με αφορμή τα προβλήματα διαχείρισης των τοπικών προβλημάτων. Οι περισσότεροι εμφανίζονται βαρύ πεπόνι, αμίλητοι και πάντα δεν προλαβαίνουν για τίποτα. Κάθε φορά που τους συναντάς, με τα μούτρα μέχρι το δάπεδο διαμαρτύρονται σαν τη “χήρα στο κρεβάτι” για την καμένη γη που παρέλαβαν και για το αν αξίζει τον κόπο να σπάει το στομάχι τους.

Άσε το ξεφύσημα για να δείξουν ότι όλα περνάνε από το χέρι τους. Είναι να τρελαίνεται κάποιος να δει το όνομα του στη λίστα κάποιου δημοτικού ή περιφερειακού συνδυασμού και μόλις εκλέγεται ή αναλαμβάνει πόστο, να μην τον αντέχεις από την γκρίνια

Λες και τους υποχρέωσε κανείς, να εκτεθούν στο λαό για να τον σώσουν. Για να μην επικαλεστώ το φίλο μου τον Καυστικό που όλοι αυτοί του θυμίζουν κομπάρσους που μια ζωή παλεύουν να αποκτήσουν διασημότητα και όταν το καταφέρουν φορούν μαύρα γυαλιά.

Εδώ ήρθε η ώρα και μιας φιλικής συμβουλής: Όταν ένας πολιτικός μάς λέει “καλημέρα” ρίχνουμε μια ματιά από το παράθυρο να δούμε αν φωτίζει ο ήλιος ή το φεγγάρι. Δεν είναι να εμπιστεύεσαι μήτε αυτό. Χάριν εντυπωσιασμού και ανάδειξης είναι ικανοί να εντοπίσουν εξωγήινους, τη χαμένη Ατλαντίδα και χρυσάφι στο βυθό της λίμνης Κάρλας. Οτιδήποτε, τέλος πάντων, που θα συνεισφέρει στην πολιτική τους υστεροφημία .

Γι’ αυτό, πριν πιστέψουμε όσα μας λένε, εφαρμόζουμε τις βασικές αρχές του επαγγέλματός μας: διασταύρωση και τεκμηρίωση. Εκεί βλέπουμε και πόσα απίδια πιάνει ο σάκος!

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας