Τηλέφωνα καταγγελιών

Ξεκινά η συλλογή δηλώσεων για το Κτηματολόγιο στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

Ξεκινά η συλλογή δηλώσεων για το Κτηματολόγιο στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

Ξεκινά την Τρίτη 12 Μαρτίου 2019 η συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας, στο Δήμο Ρήγα Φεραίου. Όσοι έχουν ακίνητη περιουσία στην εν λόγω περιοχή καλούνται να υποβάλουν δήλωση της ακίνητης περιουσίας τους στο Γραφείο Κτηματογράφησης της περιοχής που βρίσκεται το ακίνητό τους ή και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.ktimatologio.gr

Η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων αρχίζει στις 12-3-2019 και λήγει στις 12-6-2019 για τους κατοίκους της ημεδαπής και στις 12-9-2019 για τους κατοίκους της αλλοδαπής και το Ελληνικό Δημόσιο.

Η υποβολή της δήλωσης είναι υποχρεωτική, άλλως επέρχονται οι κατά το νόμο προβλεπόμενες κυρώσεις.

Με τη δήλωση επισυνάπτετε, επίσης, για τις απλές περιπτώσεις δηλώσεων ακινήτων α) φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας, β) τίτλο κτήσης  (συμβόλαιο ακινήτου), γ) τοπογραφικό διάγραμμα, δ) αποδεικτικό ΑΦΜ (πρόσφατο Ε9) και ε) πιστοποιητικό μεταγραφής.

Πληροφορίες στο Γραφείο κινηματογράφησης για συλλογή δηλώσεων στον Δήμο Ρήγα Φεραίου πλησίον του Κέντρου Κοινότητας (τηλ. 2425024115).

Επίσης, θα γίνουν ενημερωτικές συναντήσεις σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου.

Διεύθυνση  αρμόδιου Γραφείου Κινηματογράφησης: Πανθεσσαλικό στάδιο Βόλου: κτίριο 24, οδός Σταδίου, Νέα Ιωνία Μαγνησίας, Τηλέφωνο: 24210-25288

E-mail: info@ktimatologio-magnisias.gr

Ωράριο λειτουργίας: Δεύτερα έως Παρασκευή 8:30 με 16:30 και Τετάρτη 8:30 με 20:30 στο γραφείο στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση