Τηλέφωνα καταγγελιών

Ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα ο Γ. Μπαρτζώκης με το Κόμμα Δανειοληπτών

Ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα ο Γ. Μπαρτζώκης με το Κόμμα Δανειοληπτών

Ο επικεφαλής της κίνησης φορολογουμένων, Γιώργος Μπαρτζώκης, ίδρυσε το 2016 το κόμμα-λόμπι, όπως το χαρακτηρίζει, με ονομασία «Ταυτότητα Δανειοληπτών Κεντρώων» το οποίο δείχνει να έχει τεράστια απήχηση! Κάποιες δημοσκοπήσεις, μάλιστα, το αναδεικνύουν μπροστά από τα «άλλα κόμματα» και κοντά στα ποσοστά της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, δείγμα του ότι έχει ξεφύγει από κάποιες αδύναμες κομματικές πρωτοβουλίες.

Προκειμένου η παράταξή του να εμφανιστεί δυνατή στις εκλογές του 2019, μάλιστα, ξεκίνησε ήδη τον προεκλογικό του αγώνα! Παράλληλα με την κοινωνική δράση, η οποία άλλωστε του έχει προσφέρει την απήχηση – καθώς ουκ ολίγες λύσεις έχει προσφέρει με τις νομικές του υπηρεσίες σε χιλιάδες «στριμωγμένους» Έλληνες δανειολήπτες – βάζει μπροστά και την προώθηση του κόμματός του.

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ήδη το πρώτο σποτάκι:

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση