Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας: Να ανακληθεί απόφαση του δήμου Ρ. Φεραίου

Που αφορά στη μετονομασία της πλατείας Εθνικής Αντίστασης

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας: Να ανακληθεί απόφαση του δήμου Ρ. Φεραίου

Να ανακληθεί απόφαση του δήμου Ρ. Φεραίου , που αφορά στη μετονομασία της πλατείας Εθνικής Αντίστασης ζητά με ανακοίνωσή της η Ν.Ε. Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως τονίζεται στο έγγραφο του γραφείου Τύπου, «καταγγέλλουμε ως απαράδεκτη την απόφαση της Δημοτικής αρχής και ιδιαίτερα του δημάρχου Νασίκα να προχωρήσουν σε αλλαγή του ονόματος της πλατείας Εθνικής Αντίστασης της πόλης του Βελεστίνου. Η ονομασία τιμούσε τους ηρωικούς αγώνες του λαού μας στην αντίσταση κατά της Γερμανικής κατοχής και ιδιαίτερα τη νικηφόρας μάχης του ΕΛΑΣ και του εφεδρικού ΕΛΑΣ Βελεστίνου την 1η Αυγούστου ’44 κατά των Ναζί. Ο εκλιπών πρώην Δήμαρχος Κ. Κανάρης μπορούσε να τιμηθεί με πολλούς άλλους τρόπους ,πχ μετονομασία άλλης πλατείας κλπ. Σίγουρα όχι σε βάρος της ιστορικής μνήμης των αγώνων του ΕΛΑΣ και της Εθνικής Αντίστασης στο Νομό Μαγνησίας.

Καλούμε το λαό του Δήμου Ρ. Φεραίου να εναντιωθεί στην απαράδεκτη απόφαση και το Δ.Σ. του δήμου να ανακαλέσει την απόφαση που προσβάλει τους αγώνες του λαϊκού κινήματος και της Αντίστασης.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύετε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.