Το Karla.News συνεργάζεται με το δικηγορικό γραφείο του Κου

Γεωργίου Μπαρτζώκη

Ο Γιώργος Μπαρτζώκης είναι δικηγόρος, εδρεύει στο κέντρο της Λάρισας και διαθέτει δικηγορικό γραφείο επί της οδού Κύπρου 40 – 42.

Εξελέγη Πρόεδρος της Πανελλήνιας Κίνησης Δανειοληπτών  και σε συνεργασία με τη μεγαλύτερη καταναλωτική οργάνωση της Ελλάδας το ΙΝΚΑ μετά από τις μεγάλες δικαστικές νίκες που πέτυχε έναντι των τραπεζών, την υποχρέωση των τελευταίων να επιστρέψουν χρήματα στους δανειολήπτες και έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην διαμόρφωση του νομοσχεδίου για τα υπερχρεωμένα

Οικογένεια: Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά, την Όλγα και τον Θάνο. Υπήρξε Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας από το 2011 έως το 2014.

Υπήρξε ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ της Παγκόσμιας μη κυβερνητικής Οργάνωσης «ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ» με έδρα την Αθήνα.

Ως Πρόεδρος του Ιστορικού Κέντρου Λάρισας είχε έντονη δραστηριότητά του στο σύλλογο που έδωσε μία Ταυτότητα στην πόλη μας και με τη βοήθεια άλλων κοινωνικών δυνάμεων.
Συνέγραψε το Λεύκωμα Κωστάνας τον τόπο καταγωγής του πατέρα του και τώρα είναι υπό έδοση το δεύτερο βιβλίο του που θα αναφέρεται στους Ηπειρώτες της περιοχής Λάρισας.

Σπούδασε οικονομική επιστήμη στο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, στη συνέχεια πέρασε με κατατακτήριες εξετάσεις δεύτερος στη ΝΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ όπου αποφοίτησε το 1996 , σπούδασε Αμερικάνικο Πολιτισμό στο Northeastern University στη Βοστώνη.

Γεώργιος Μπαρτζώκης

Δικηγόρος
Ειδικευμένος στα Μ.Μ.Ε.

Πρόεδρος του πολιτικού φορέα των δανειοληπτών «Ταυτότητα forum» και της καταναλωτικής οργάνωσης «Ταυτότητα Δανειοληπτών».

Κύπρου 40-42  – Λάρισα, Τ.Κ. 41222
Τηλ. Εργασίας: 2410 – 536122
Κινητό: 697 741 7052
Email: bartzoki@otenet.gr

Γεώργιος Μπαρτζώκης