Να λέγονται και τα καλά!

0
618 views

xortaΟ φετινός χειμώνας ήταν από τους πλέον δύσκολους, αλλά κι από τους πλέον μεγάλους σε διάρκεια. Τα χιόνια και οι πολλές βροχές διατήρησαν το έδαφος υγρό, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ανεξέλεγκτη βλάστηση που κατέκλυσε τη φύση. Ακόμα και στις μέρες μας, που υποτίθεται βρισκόμαστε στο καλοκαίρι, βρέχει κατά καιρούς.

Τα μηχανήματα του Δήμου δεν προλαβαίνουν να καθαρίζουν και να καταστρέφουν τα χόρτα από τους δημόσιους χώρους. Σαν να μην έφτανε αυτό, συνυπάρχει και η αδιαφορία των δημοτών οι οποίοι έχουν οικόπεδα εντός κατοικημένης περιοχής του Βελεστίνου και οι οποίοι δεν καθαρίζουν τα χόρτα. Επειδή δεν βρίσκει κανείς άκρη με τέτοια θέματα, ανέλαβε ο Δήμος τον καθαρισμό των οικοπέδων από τα χόρτα, για να αποφευχθούν φίδια και φωτιές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Με ανακουφιστικά συναισθήματα δέχτηκαν οι δημότες την εκστρατεία αυτή, που κατά βάση προστατεύει τους ίδιους.

Το να περιορίζεται ο Δήμος στα στενά καθήκοντά του είναι καλό. Το να κάνει ένα βήμα μπροστά κάνοντας υπέρβαση των καθηκόντων του υπέρ των δημοτών, είναι το καλύτερο.

taxydromos.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια