Νέο χορηγό ανακοίνωσε ο ΑΣ Ρήγας Φεραίος

  0
  268 views

  Τον νέο του χορηγό στη φανέλα ανακοίνωσε ο Ρήγας Φεραίος. Αναλυτικά: «Η διοίκηση του Α.Σ. Βελεστίνου ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ ανακοινώνει τη σύναψη χορηγικής συνεργασίας με την επιχείρηση αθλητικών ειδών «Cougarsport Volos», η οποία θα είναι ο μέγας χορηγός της ομάδας μας για την νέα αγωνιστική ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021.

  Το λογότυπο της «Cougarsport Volos» θα βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της επίσημης φανέλας του Ρήγα και η εταιρεία θα λάβει την προβολή και τα οφέλη που προσφέρει το ελκυστικό χορηγικό πακέτο του συλλόγου μας.

  Η «Cougarsport» λειτουργεί δύο καταστήματα στη πόλη του Βόλου. Το πρώτο στην οδό Ιάσονος 126 και το δεύτερο στην οδό Δημητριάδος 225 με όλη την γκάμα αθλητικών ειδών.

  Στη συμφωνία ο σύλλογος εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρο κ. Ιωάννη Σιουμουρέκη και η «Cougarsport Volos» από τα διοικητικά στελέχη της κ. Σεραφείμ Γκέρο και κ. Χριστίνα Παπαϊωάννου. Είμαστε σίγουροι ότι η συνεργασία μας θα είναι επιτυχημένη. Στηρίζουμε δυναμικά τις επιχειρήσεις αυτών που στηρίζουν οικονομικά τον σύλλογό μας. Καλωσορίζουμε, λοιπόν, την «Cougarsport Volos» στην οικογένεια του Ρήγα. Καλωσορίσουμε το νέο συμπαίκτη μας».

  Print Friendly, PDF & Email

  Σχόλια

  σχόλια