Εκλογές διενεργήθηκαν στον Αστέρα Ριζομύλου, με τον Δημήτρη Αποστολίδη

να είναι ο νέος πρόεδρος του συλλόγου. Η ανακοίνωση για το νέο Δ.Σ. είναι η εξής:

«Την Παρασκευή 11/6 πραγματοποιήθηκε στον χώρο του πολιτιστικού συλλόγου η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας. Μετά την ενημέρωση των μελών και την ομόφωνη επικύρωση του περσινού προϋπολογισμού, πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. παρουσία εφορευτικής επιτροπής. Μετά από ψηφοφορία μεταξύ των μελών, το νέο Δ.Σ. απαρτίζουν οι παρακάτω:

Ενωμένα Φροντιστήρια

Πρόεδρος: Αποστολίδης Δημήτρης, Αντιπρόεδρος: Γκουγκούδης Σιδέρης, Γενικός Γραμματέας: Γουλέτσιος Νικόλαος, Γενικός Αρχηγός: Κουβελάς Βασίλειος, Ταμίας: Σεσκλιώτης Τιμολέων, Υπεύθυνος υλικού: Λουφόπουλος Δημήτρης, Υπεύθυνος γηπέδου: Πασχαλούδης Ανέστης, Μέλη: Βουραζέρης Νικόλαος, Αποστολίδης Παναγιώτης, Λουλούδης Ιωάννης, Χαλιμούρδας Θεόδωρος, Ξανθάς Χρήστος, Μαρούφ Αβραάμ.

Η διοίκηση έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό της επόμενης χρονιάς, με την επιλογή προπονητή και τον σχεδιασμό για την αναμόρφωση των αποδυτηρίων να αποτελούν τις άμεσες προτεραιότητες».

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.