Νέος προϊστάμενος Εισαγγελίας Βόλου ο Ν. Κωνσταντίνου – Μετατίθεται ο Θ. Καρυοφύλης

0
21

Με αποφάσεις του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου του Αρείου Πάγου μετατίθεται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου στην Εισαγγελία Γρεβενών ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας, εισαγγελέας Θ. Καρυοφύλης. Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Βόλου αναλαμβάνει ο εισαγγελέας Νικ. Κωνσταντίνου. Επίσης μετατίθεται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου από την Εισαγγελία Γρεβενών η εισαγγελέας Χριστίνα Φασούλα, ενώ τοποθετείται στην Εισαγγελία Βόλου και ο εισαγγελικός πάρεδρος Βασ. Γκουτζουρέλας. Η νεοπροαχθείσα αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Μαρία Βούλγαρη τοποθετείται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης. Νεοπροαχθέντες εισαγγελείς που έχουν θητεύσει στην Εισαγγελία Βόλου παλαιότερα τοποθετούνται ως εξής:

Η Στυλιανή Στόγια στην Εισαγγελία Αθηνών, ο Αντ. Κασάπης επίσης στην Αθήνα, όπως και η Ευαγγελία Σπυριδωνίδου, ενώ ο Χρ. Καραγιάννης στη Μυτιλήνη.

Επίσης οι εισαγγελείς Πρωτοδικών Ιωάννα Καντά, που είχε θητεύσει στην Εισαγγελία Βόλου, μετατίθεται από το Κιλκίς στην Κατερίνη και ο Δημ. Σμυρνής από το Ρέθυμνο στη Θεσσαλονίκη.

Η αντεισαγγελέας Δέσποινα Χατζήπαπα από τη Νάξο μετατίθεται στην Εισαγγελία Αθηνών.

Εξάλλου με άλλες αποφάσεις του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου του Αρείου Πάγου μετατίθενται: Από το Πρωτοδικείο Βόλου στο Πρωτοδικείο Καρδίτσας η πρωτοδίκης Γεωργία Τσιόμαλου, από το Πρωτοδικείο Βόλου στη Χαλκιδική η πρωτοδίκης Μαρία Τσέπη, από την Καρδίτσα στον Βόλο ο πρωτοδίκης Ευάγγελος-Αλέξανδρος Λίταινας, από το Πρωτοδικείο Άρτας στον Βόλο η πρωτοδίκης Ευγενία Τσακλίδου και από το Πρωτοδικείο Ροδόπης στον Βόλο η πρωτοδίκης Μαρία Φτάκα.

Επίσης τοποθετείται πάρεδρος Πρωτοδικών στον Βόλο ο Χρ. Ανυφαντής απόφοιτος ΕΣΔΙ.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.