Νέα διάρρηξη και κλοπή στο κτίριο Μουρτζούκου

Νέα διάρρηξη και κλοπή στο κτίριο Μουρτζούκου

Νέα διάρρηξη στο κτίριο Μουρτζούκου έγινε, πιθανά κατά τη διάρκεια της νύχτας, και διαπιστώθηκε σήμερα το πρωί όταν εργαζόμενοι πήγαν στα γραφεία τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι αφού έσπασαν τζάμια παραθύρων του ισογείου μπήκαν στο κτίριο και αφαίρεσαν συνοπλικά πέντε ηλεκτρονικούς υπολογιστές από γραφεία.

Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά διάρρηξη στο κτίριο μέσα σε διάστημα μόλις μιας εβδομάδας. Το γεγονός αυτό επισημαίνεται από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όπως και η απουσία συναγερμού στο κτίριο, παρόλο που έχουν γίνει επανειλημμένα αιτήματα προς την Περιφέρεια για την τοποθέτηση συστήματος.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύετε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.