Μ. Χρυσοβελώνη: Λέμε ΌΧΙ στα μέτρα των δανειστών

0
371 views

xrisoveloni4«Η χώρα μας τις τελευταίες ημέρες βιώνει τις πιο κρίσιμες και ιστορικές στιγμές της μεταπολίτευσης. Τα τελευταία πέντε χρόνια ο ελληνικός λαός υπήρξε θύμα των καταστροφικών πολιτικών των προηγούμενων κυβερνήσεων που οδήγησαν την Ελλάδα στην εξαθλίωση και την ταπείνωση.

Αυτές τις κρίσιμες ώρες καλούμαστε να παραμείνουμε

ψύχραιμοι και ενωμένοι και να μην υποκύψουμε στους εκφοβισμούς. Καλούμαστε να λειτουργήσουμε με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα με γνώμονα μία Ελλάδα ισότιμη, ανεξάρτητη και ισχυρή μέσα σε μία Ευρώπη της Δημοκρατίας , της Αλληλεγγύης , της Ανάπτυξης και της Κοινωνικής Συνοχής.

Την Κυριακή 5 Ιουλίου ο ελληνικός λαός θα απαντήσει με περηφάνια, αποφασιστικότητα και δίχως φόβο για το μέλλον το δικό του και των παιδιών του. Τώρα είναι η ώρα για εθνική ενότητα και ομοψυχία μακριά από διχασμούς οι οποίοι αναμφισβήτητα θα επιφέρουν αρνητικά αποτελέσματα για την πατρίδα μας.

Λέμε επομένως ΟΧΙ στα μέτρα των δανειστών τα οποία θα οδηγήσουν τους Έλληνες σε μεγαλύτερη εξαθλίωση και ανέχεια. Πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση του ελληνικού λαού γιατί η ιστορία δεν γράφεται με συμβιβασμούς αλλά με ΟΧΙ.»

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροΤσίπρας: Την επόμενη ημέρα του δημοψηφίσματος θα είμαστε όλοι ένα – ΒΙΝΤΕΟ
Επόμενο άρθροΔεν πειράζει Ελληνάκο… «Μένεις Ευρώπη…»
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαρανταπεντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.