Μ. Χρυσοβελώνη: Καταστρέφει έγγραφα ο καταστροφέας της Ελλάδας Σαμαράς ενόψει της βέβαιης εκλογικής καταστροφής του

0
452 views

xrisoveloni2ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΝΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ

Δυο μέρες μετά την διάλυση της Βουλής ο κ. Σαμαράς αποφάσισε να αγοράσει ένα γιγαντιαίο καταστροφέα εγγράφων για να επιταχύνει την μαζική εξαφάνιση ενοχοποιητικών στοιχείων.
Όπως αποδεικνύει και η συνημμένη απόφαση της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού, τα υπάρχοντα μηχανήματα καταστροφής εγγράφων του Μεγάρου Μαξίμου άρχισαν αμέσως να δουλεύουν στο φουλ, χωρίς όμως να καλύπτουν τις «επείγουσες ανάγκες» που δημιούργησε η επερχόμενη εκλογική κατάρρευση Σαμαρά στις 25 Ιανουαρίου.

Επειδή απομένουν στον απερχόμενο πρωθυπουργό και στους συνεργάτες του μόλις έξι μέρες, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ τους ενημερώνουμε πως, όπως απέδειξε κι ο Κ. Βαξεβάνης, εκτός από επιλήψιμα έγγραφα υπάρχουν και email που δεν εξαφανίζονται τόσο εύκολα…

Ας μην πιστέψει λοιπόν ο κ. Σαμαράς ότι καταστρέφοντας χαρτιά θα γλιτώσει από ποινικές ευθύνες.

Σε ό,τι αφορά τις πολιτικές ευθύνες για την καταστροφή της Ελλάδας, αυτές θα τις αποδώσει ο Ελληνικός λαός την ερχόμενη Κυριακή στην ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε.

 

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.