Μ. Χρυσοβελώνη για συγκάληψη σκανδάλου εξοπλιστικών

0
397 views

xrisoveloniΓελοιότητα ΥΠΕΘΑ: δεν γνωρίζει τίποτα ο Δένδιας για τις ερωτήσεις Βορίδη-Γεωργιάδη για τα εξοπλιστικά! Συγκάλυψη του σκανδάλου ΛΑΟΣ-Καρατζαφέρη;

Σύμφωνα με απάντηση του απερχόμενου υπουργού Εθνικής Άμυνας Ν. Δένδια σε ερώτηση της υποψήφιας βουλευτή Μαγνησίας των ΑΝ.ΕΛ Μαρίνας Χρυσοβελώνη:


http://www.hellenicparliament.gr/Koinovouleftikos-Elenchos/Mesa-Koinovouleutikou-Elegxou?pcm_id=38e187a7-664f-4a59-890b-a3f4013c385d
δεν υπάρχει στο ΥΠΕΘΑ αρχείο κοινοβουλευτικών ερωτήσεων για την περίοδο παρουσίας του ΛΑΟΣ στη Βουλή (2007-2012) λόγω «προβλεπόμενης καταστροφής αυτού»!!

Όμως στην απελπισμένη προσπάθεια του να καλύψει τους τότε βουλευτές του ΛΑΟΣ και σήμερα της ΝΔ κυρίους Βορίδη και Γεωργιάδη ο κ. Δένδιας «ξέχασε» να ψάξει το ηλεκτρονικό αρχείο στην ιστοσελίδα του ίδιου του υπουργείου του (mod.mil.gr) το οποίο μάλιστα είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό…

Τελείως ενδεικτικά για μια υπόθεση, αυτή των βλημάτων των αρμάτων LEOPARD, μερικές μόνο από τις ερωτήσεις των τότε βουλευτών του ΛΑΟΣ που «δεν μπορούσε να βρει» ο κ. Δένδιας στο ΥΠΕΘΑ είναι οι εξής:

http://www.mod.mil.gr/mod/el/content/show/40/3284
http://www.mod.mil.gr/mod/el/content/show/40/313

Εκεί οι κύριοι Βορίδης – Γεωργιάδης εκφράζουν την αγωνία τους τόσο για την ανάγκη αγοράς πιο «κατάλληλων βλημάτων για τα LEOPARD» από εκείνα που ήδη διέθετε ο Ελληνικός Στρατός, όσο και για το ποια χώρα θα μας προμηθεύσει τα νέα βλήματα! Σχολιάζοντας τα παραπάνω η υποψήφια βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη δήλωσε τα εξής:

«Ο αυτοεξευτελισμός Δένδια δεν μπορεί να συγκαλύψει τίποτα και κανένα. Θέλω να ελπίζω πως η Δικαιοσύνη που ερευνά σειρά σχετιζόμενων εξοπλιστικών σκανδάλων δεν θα έμεινε αδρανής αν έχει λάβει μια εξίσου αστεία απάντηση από το ΥΠΕΘΑ. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ αναμένουμε την συσχέτιση κοινοβουλευτικών ερωτήσεων από τότε βουλευτές του ΛΑΟΣ με συγκεκριμένες υποθέσεις που εκκρεμούν ενώπιον της Δικαιοσύνης».

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια