Μολύβι χειλιών – 3 Συμβουλές για τέλεια χείλη

0
502 views

molybi-xeilionΤο μολύβι χειλιών πρέπει να το χρησιμοποιούμε όλες οι γυναίκες. Ας μην ξεχνάμε ότι τα όμορφα και σωστά σχηματισμένα αλλά και χρωματισμένα χείλη μπορούν να κολακέψουν, να αναδείξουν αλλά και να τονίσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας ακόμα και εάν δεν έχουμε βάψει τίποτα άλλο στο πρόσωπο μας παρά μόνο τα χείλη μας. Επίσης το να δίνουμε έμφαση στην περιοχή των χειλιών μας βάφοντας τα, δηλαδή τονίζοντας τα, μπορούμε να καλύψουμε

ατέλειες που έχουμε στο πρόσωπό μας απλά στρέφοντας την προσοχή των άλλων στα χείλη μας.

Στα παλιότερα χρόνια οι γυναίκες και όχι άδικα συνήθιζαν να βάφουν τα χείλη τους ακόμα και όταν ήταν μέσα στο σπίτι. Έτσι το γυναικείο κραγιόν έγινε συνώνυμο της γυναικείας ομορφιάς και το καλλυντικό το οποίο όσο χρόνια και εάν περάσουν δεν χάνει ποτέ την γυναικεία του υπόσταση. Δεν χρειάζεται να βάψουμε τα χείλη μας έντονα κόκκινα για να πούμε ότι χρησιμοποιούμε κραγιόν ή μολύβι χειλιών αρκεί μόνο να τονίσουμε το φυσικό χρώμα των χειλιών μας με ένα κραγιόν λίγο πιο σκούρο από την φυσική απόχρωση των χειλιών μας. Άλλωστε δεν ταιριάζουν όλα τα χρώματα κραγιόν σε όλες τις επιδερμίδες. Αυτά και άλλα πολλά καθώς και 3 συμβουλές για το πώς θα πρέπει να χρησιμοποιείτε σωστά το μολύβι χειλιών θα σας αναλύσουμε σε αυτό το άρθρο.

Το απαραίτητο μολύβι χειλιών

Το μολύβι χειλιών είναι απαραίτητο να μπαίνει κάθε φορά που βάζουμε κραγιόν έτσι ώστε να σχηματίσουμε σωστά το περίγραμμα το χελιών μας και να δώσουμε το κατάλληλο μέγεθος στα χείλη μας. Ναι με το μολύβι χειλιών μπορούμε να μεγαλώσουμε ή να αφήσουμε το σχήμα των χειλιών μας όπως είναι πραγματικά δεδομένου ότι καμία γυναίκα δεν θέλει να μικρύνει το μέγεθος των χειλιών της.

Το μολύβι χειλιών είναι απαραίτητο να το χρησιμοποιούμε γιατί τα χείλη μας με την πάροδο των χρόνων χάνουν την ένταση του χρώματός του και έτσι καταλήγουμε μεγαλώνοντας να έχουμε ανομοιομορφία στο χρώμα των χειλιών μας. Εσείς για να είστε καλυμμένες απλά φροντίστε να έχετε ένα μολύβι χειλιών στο χρώμα των χειλιών σαν ένα λίγο πιο σκούρο και φυσικά ένα κόκκινο μολύβι κραγιόν για να κάνετε τα περιγράμματα σε πιο σκούρες αποχρώσεις κραγιόν ή να το χρησιμοποιείτε μόνο του.

Το μολύβι χειλιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μόνο του και να αντικαταστήσει τελείως το κραγιόν με μεγάλη επιτυχία χωρίς καν να φαίνεται ότι δεν φοράτε κραγιόν, αρκεί πάντα το μολύβι χειλιών να είναι καλής ποιότητας, σταθερό και με έντονες χρωστικές ιδιότητες. Ας δούμε λοιπόν 3 συμβουλές ώστε να χρησιμοποιήσουμε σωστά το μολύβι χειλιών από το πρωί έως το βράδυ.

3 Συμβουλές για το μολύβι χειλιών

Όλα είναι θέμα τρόπου και σωστής τακτικής έτσι εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε σωστά το μολύβι χειλιών για ένα τέλειο αποτέλεσμα, απλά ακολουθείστε τις παρακάτω συμβουλές.

Σωστή απόχρωση: Επιλέξτε την σωστή απόχρωση αναλόγως πότε θα χρησιμοποιήσετε το μολύβι χειλιών δηλαδή ποια ώρα της ημέρας αλλά επιπλέον επιλέξτε την σωστή απόχρωση ανάλογα με το εάν θέλετε να φωτίσετε ή όχι τα χείλη σας.

Πιο συγκεκριμένα εάν θέλετε να φορέσετε το μολύβι των χειλιών σας το πρωί επιλέξτε μια απόχρωση λίγο πιο σκούρα ένα τόνο περίπου από το φυσικό χρώμα των χειλιών σας ή ακόμα καλύτερα επιλέξτε την ίδια απόχρωση με τα χείλη σας μιας και αυτό θα κάνει τα χείλη σαν να φαίνονται πιο φωτεινά και πιο μεγάλα. Για τις πιο βραδινές εμφανίσεις σας επιλέξτε μολύβι χειλιών σε κόκκινες αποχρώσεις αλλά και σε σκούρες μπορντό που πηγαίνουν σε όλες ώστε να έχετε ένα άψογο αποτέλεσμα ανεξαρτήτως χρώματος κραγιόν που θα επιλέξετε.

Σωστό περίγραμμα: Το σωστό περίγραμμα που θα σχεδιάσετε με το μολύβι χειλιών έχει ακριβώς την ίδια σημασία, μην σας πούμε και μεγαλύτερη, από το σωστό και κατάλληλο χρώμα που θα επιλέξετε. Έτσι εάν θέλετε τα χείλη σας να δείχνουν πιο ζουμερά πατήστε πιο πολύ το περίγραμμα στα κάτω χείλη και δώστε έμφαση στην μέση των κάτω χειλιών, ενώ εάν θέλετε πιο μεγάλα χείλη, (να δημιουργήσετε δηλαδή την ψευδαίσθηση των μεγάλων χειλιών) απλά χαμογελάστε ελαφρά στον καθρέπτη μέχρι να ανασηκωθούν τα χείλη σας και πατήστε ακριβώς επάνω στη γραμμή που σχηματίζεται όταν χαμογελάτε. Εάν ανήκετε στις τυχερές γυναίκες που δεν έχουν πρόβλημα με το σχήμα και το μέγεθος των χειλιών τους απλά περάστε το μολύβι ακριβώς επάνω από το είδη υπέροχο περίγραμμά σας.

Σωστό γέμισμα: Το σωστό γέμισμα των χειλιών έχει επίσης σημασία όταν μιλάμε για σωστό περίγραμμα αλλά και σωστή χρήση του μολυβιού. Όπως ήδη σας είπαμε ένα σωστό μολύβι χειλιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από μόνο του σαν κραγιόν και να δημιουργήσει εάν άψογο χρώμα στα χείλη μας. Στην περίπτωση όμως που το μολύβι για τα χείλη μας το χρησιμοποιούμε ως περίγραμμα, υπάρχει ένας χρυσός κανόνας που πρέπει να ακολουθήσουμε έτσι ώστε να μην είναι πιο έντονο το περίγραμμα από το γέμισμα των χειλιών μας και έχουμε το γνωστό σε όλες μας αντιαισθητικό αποτέλεσμα.  Θα πρέπει λοιπόν αφού επιλέξουμε το σωστό σε απόχρωση μολύβι χειλιών σύμφωνα με τις παραπάνω συμβουλές που σας δώσαμε να μην περάσουμε απλά μια λεπτή γραμμή στο περίγραμμα των χειλιών μας αλλά να το κατεβάσουμε λίγο πριν την μέση των χειλιών μας. Έτσι θα δημιουργήσουμε την σωστή ένωση με το κραγιόν μας το οποίο θα το περάσουμε από επάνω και έτσι θα δείχνει απόλυτα ενσωματωμένο και το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ομοιόμορφο.
Δυναμική γυναίκα

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροΠαναθηναϊκός – Skoda Ξάνθη. Δείτε το Ζωντανά
Επόμενο άρθροΕρωτευμένη με φίλο – Συμβουλές
μμμ Κάρλα. Πολύ ωραία η πρόσκληση που μου έγινε από έναν πολύ καλό και παλιό φίλο. Είμαι το Μελανουράκι και κατά κόσμο η Κωνσταντίνα Μ., είμαι από την Ροδίτσα της διπλανής σας Λαμίας. Είμαι επαγγελματίας στα lifestyle ρεπορτάζ και από το Κάρλα μου ζητήθηκε να συμβάλω με extreme δημοσιεύσεις όπως σχέσεις, sex, γυναικεία και αντρικά θέματα και άλλα περίεργα. Φυσικά και δέχτηκα! Αν και δεν νομίζω να υπάρχει κάτι το οποίο μπορεί να αντισταθεί στον παλιό μου συμφοιτητή!