Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και μηχανοκίνητη πορεία στους κεντρικούς δρόμους του Βόλου, ενάντια στο νομοσχέδιο «ταφόπλακα» για τον θεσμό, όπως το χαρακτηρίζουν, πραγματοποίησαν σήμερα οι έμποροι και οι παραγωγοί των λαϊκών αγορών.

Οι επαγγελματίες των λαϊκών αγορών του Δήμου Βόλου δεν έστησαν σήμερα τους πάγκους τους ούτε στη λαϊκή οπωροκηπευτικών στην οδό Λόρδου Βύρωνος, ούτε στη λαϊκή ένδυσης και υπόδησης στην οδό Καποδιστρίου.

Στις 10.30 το πρωί, συγκεντρώθηκαν στη συμβολή των οδών Ανθίμου Γαζή και Παγασών, και από εκεί συντονισμένα, με τα οχήματά τους, πραγματοποίησαν πορεία στους δρόμους του Βόλου και κατευθύνθηκαν στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, όπου θα επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στην Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας, Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Ενωμένα Φροντιστήρια

Μέχρι την επίδοση του ψηφίσματος, το κομβόι των οχημάτων θα παρέμεινε σταθμευμένο στην αριστερή πλευρά του οδοστρώματος.

«Το νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές θα είναι η ταφόπλακα για τον θεσμό και για 500 περίπου παραγωγούς, εμπόρους οπωροκηπευτικών, αλλά και εμπόρους βιομηχανικών ειδών στη Μαγνησία», αναφέρει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλίας, Απόστολος Τσακανίκας.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.