Μηχανήματα αιμοκάθαρσης στο Αχιλλοπούλειο

0
376 views

nosokomeio_volouΧωρίς αξονικό τομογράφο θα παραμείνει το Νοσοκομείο του Βόλου μεταξύ 24 Φεβρουαρίου -9 Μαρτίου. Και αυτό γιατί θα ολοκληρωθούν οι εργασίες αποξήλωσης του παλιού αξονικού τομογράφου και εγκατάστασης νέου. Είναι η πρώτη φορά που μπορεί το Νοσοκομείο να μένει χωρίς αξονικό τομογράφο, όμως αυτό γίνεται για «καλό σκοπό», όπως τόνισε ο διοικητής του.

Στο μεταξύ σήμερα ξεκίνησε η διαδικασία κατοχύρωσης σε αναδόχους έργων προμήθειας ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού τόσο για το Νοσοκομείο Βόλου όσο και για τα Κέντρα Υγείας του Νομού. Πρόκειται για δύο έργα που είχαν ενταχθεί στο ΕΣΠΑ το Δεκέμβριο του 2013 προϋπολογισμού 1,4 εκ. ευρώ και αφορούν τον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό του Νοσοκομείου και 450.000 ευρώ για τον εξοπλισμό των Κέντρων Υγείας.

Σήμερα έγινα η κατακύρωση ποσού 50.000 ευρώ για εξοπλισμό των Κέντρων Υγείας. Τις επόμενες δέκα ημέρες θα γίνει το άνοιγμα των προσφορών, προκειμένου να κατακυρωθούν οι μειοδότες και να προκηρυχθούν οι διαγωνισμοί, για να ξεκινήσει η προμήθεια μηχανημάτων και εξοπλισμο. . Στο έργο έχουν ενταχθεί όλες οι ανάγκες των κλινικών του Νοσοκομείου και των Κέντρων Υγείας και με την προμήθεια, αναμένεται να καλυφθούν όλες οι ανάγκες που υπάρχουν. Μεταξύ των μηχανημάτων και του εξοπλισμού που θα αποκτηθούν είναι 10 μηχανήματα αιμοκάθαρσης, υπέρηχοι, αναπνευστικά μηχανήματα, ακτινοσκοπικά κλπ.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροΟι πρώτες δύο ημέρες της ψυχής μετά το θάνατο – Τα τελώνια, οι σαράντα μέρες, και η Τελική Κρίση
Επόμενο άρθροΗχηρά παρών στο Τελ Αβίβ ο Βόλος
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαρανταπεντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.