Μήνυμα του Δήμαρχου Ρήγα Φεραίου Δημητρίου Στ. Νασίκα για τη νέα χρονιά

Μήνυμα του Δήμαρχου Ρήγα Φεραίου Δημητρίου Στ. Νασίκα  για τη νέα  χρονιά

nasikas-eyxes2015Με αφορμή την ανατολή του Νέου Χρόνου στέλνω μέσα από την καρδιά μου τις πιο θερμές και ειλικρινείς ευχές για καλή νέα χρονιά γεμάτη αγάπη, υγεία, αλληλεγγύη και προσωπική προκοπή στον καθένα σας χωριστά.

Ιδιαίτερα οι σκέψεις και οι ευχές μου συναντούν τους συνανθρώπους μας που το έχουν περισσότερο ανάγκη αυτή τη δύσκολη εποχή. Είμαστε πάντα δίπλα τους.

Αφήνοντας πίσω μας το 2015, μια πολλαπλά επιβαρυμένη χρονιά για τον τόπο μας και για τον καθένα ξεχωριστά, με μια πολύ δύσκολη καθημερινότητα για όλους, υποδεχόμαστε το 2016 με τη προσδοκία μιας καλύτερης χρονιάς.

Όλοι μαζί ενωμένοι να αφουγκραστούμε ο ένας τον άλλο, να κάνουμε ότι μπορούμε για τους συμπολίτες μας, να συμμετέχουμε στον κοινό αγώνα για τον τόπο μας και για το Δήμο μας. Η καινούρια χρονιά να αποτελέσει την αφετηρία μιας δημιουργικής περιόδου που θα εκπληρώσει τους στόχους μας για ένα αύριο πιο αισιόδοξο και ευοίωνο.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2016.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας