Με υπερηφάνεια και λαμπρότητα η μαθητική παρέλαση στον κεντρικό πεζόδρομο Βελεστίνου

0
16 views

Με υπερηφάνεια και λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η μαθητική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στον κεντρικό πεζόδρομο του  Βελεστίνου.  

Αρχικά τελέστηκε Δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις μνήμης και στην παρέλαση πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στρατού και του συλλόγου Περιβολιωτών Ν. Μαγνησίας, συμμετείχε πλήθος δημοτών, επισκεπτών, εκπροσώπων φορέων, του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας και με σύμμαχο τον καλό καιρό όλοι καμάρωσαν τα νιάτα που παρέλασαν, εισπράττοντας  το χειροκρότημα.

Ενωμένα Φροντιστήρια

Την παρέλαση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας, η βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Ζέττα Μακρή,  ο αντιδήμαρχος Νικ. Πρίντζος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Παπαδάμ, ο  περιφερειακός σύμβουλος και εντεταλμένος σύμβουλος Μαγνησίας Ι. Τέας, ο  πρόεδρος της Δ.Ε. Βελεστίνου Γ. Παπατόλιας,  ο διοικητής του 304 ΠΒ Συνταγματάρχης  Ιγνάτιος Αθανασέλης, ο Διοικητής του Α.Τ. Ρήγα Φεραίου Στεφ. Καρκάλης, ο Υποδιοικητής της  Π.Υ. Βελεστίνου Κων. Τσίκας, ο αντιπρόεδρος της Τ.Κ. Βελεστίνου Χρ. Κολοκοτρώνης, ο τοπικός σύμβουλος Χρ. Σπαθής , ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Τ.Ο της ΝΔ Ι. Κουβάτας κ.ά .

Δελτίο τύπου

 

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.