Με τα ειδικά μαθήματα συνεχίζονται σήμερα οι Πανελλήνιες 2018

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται το Σάββατο 30 Ιουνίου

Με τα ειδικά μαθήματα συνεχίζονται σήμερα οι Πανελλήνιες 2018

Με το μάθημα των Αγγλικών αρχίζει σήμερα η εξέταση των ειδικών μαθημάτων για τις Πανελλήνιες 2018. Η διάρκεια της εξέτασης είναι τρεις ώρες. Σειρά παίρνουν αύριο τα Ισπανικά και τα Γερμανικά, ενώ η επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει με ελεύθερο σχέδιο.

Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις  08.00 π.μ. για τα μαθήματα με ώρα εξέτασης 08.30 π.μ., μέχρι τις  15:00 μ.μ. για το μάθημα με ώρα εξέτασης  15.30 μ.μ., μέχρι τις  09:30 π.μ. για το μάθημα με ώρα εξέτασης  10:00 π.μ.

fqf2lml8

Η διάρκεια εξέτασης για τα μαθήματα:

– των ξένων γλωσσών και της Αρμονίας είναι τρεις ώρες,

– των  Σχεδίων ( Ελεύθερο και Γραμμικό)  είναι έξι ώρες,

– του ειδικού μαθήματος «Έλεγχος μουσικών ακουστικών ικανοτήτων» είναι περίπου είκοσι λεπτά.

Ως προθεσμία διεξαγωγής Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) ακαδ. έτους 2018-19 ορίζουμε το διάστημα από την Τρίτη 19-6-2018 μέχρι και την Παρασκευή 29-6-2018.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύετε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.