Δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο Αερινό

Δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο Αερινό

Το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης μετά από σχετικό ερώτημα της Υφυπουργού Οικονομικών κας Κατερίνας Παπανάτσιου για το πρόβλημα της παντελούς έλλειψης Internet στη περιοχή του Αερινού και της ύπαρξης ασταθούς σήματος Internet στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου, το οποίο συζητήθηκε κατά την επίσκεψη της Υφυπουργού στο Δήμο Ρήγα Φεραίου στις 27/1/2018, απάντησε τα εξής:

  • Αναφορικά με το χωριό Αερινό, το ζήτημα έχει διευθετηθεί από την αρμόδια υπηρεσία της Γενική Γραμματείας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΓΓΤΤ). Εκτιμάται ότι μέχρι και τα μέσα Μαΐου του 2018 ο ΟΤΕ θα έχει εγκαταστήσει στο χωριό σχετικό εξοπλισμό.
  • Αναφορικά με τις περιοχές του Δήμου Ρήγα Φεραίου που δεν διαθέτουν ευρυζωνική σύνδεση συντάσσεται από την αρμόδια υπηρεσία σχετικό αίτημα προς τον ΟΤΕ προκειμένου να συμβάλλει στην επίλυση του ως άνω ζητήματος.

Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, κ. Δημήτρης Νασίκας τόνισε «Ευχαριστούμε θερμά την Υφυπουργό Οικονομικών κα. Κατερίνα Παπανάτσιου για την άμεση ικανοποίηση του αιτήματός μας και επεσήμανε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί και για τα υπόλοιπα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου μας, που δεν διαθέτουν ευρυζωνική σύνδεση».

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύετε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.