Με επιτυχία δράσεις του Δήμου για την πρόληψη σε θέματα υγείας

0
463 views

spirometrisi-featuredΠενήντα εργαζόμενοι του Δήμου Ρήγα Φεραίου έκαναν σπιρομέτρηση στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που πήρε ο Δήμος σε συνεργασία με τη γιατρό Εργασίας του Δήμου κ. Μαρίας Φυσαράκη. Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο δήμαρχος Δημ. Νασίκας , εκ μέρους της Πνευμονολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας ο κ. Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης, Δ/ντής Πνευμονολογικής Κλινικής Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας καθώς και ο ειδικευόμενος γιατρός της Πνευμονολογικής κλινικής Χαρ. Βαρσαντός.

Εκ μέρους της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας συμμετείχαν οι κ.κ. Βιορέλης Ρούγιας, Στέλιος Γιώτας, τεχνικοί σπιρομέτρησης ενώ επίσης, συμμετείχε ο Επιμελητής Α΄ της παθολογικής Κλινικής του Γ.Ν.Βόλου κ. Ηλίας Καραμέτος.
Εξάλλου ο Δήμος Ρήγα Φεραίου με την ιατρό εργασίας του Δήμου κ. Μαρία Φυσαράκη σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Βόλου, πραγματοποίησαν με ιδιαίτερη επιτυχία το σεμινάριο Α΄ Βοηθειών στο Πνευματικό Κέντρο Βελεστίνου για τους εργαζόμενους του Δήμου. Η τρίωρη παρουσίαση του σεμιναρίου έγινε από τον διασώστη του ΕΚΑΒ κ. Ιωάννη Νέστορα, ο οποίος μετέδωσε στο προσωπικό τις γνώσεις του, επίσης απάντησε σε κάθε απορία εργαζομένου ενώ στο τέλος μοίρασε και έντυπο του ΕΚΑΒ Βόλου για πρώτες βοήθειες.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια