Με αφορμή την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, η Βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

0
621 views

xrisoveloni«Ο σημερινός εορτασμός βρίσκει τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας να επιτελούν στο ακέραιο το καθήκον τους, με ακμαίο ηθικό και υψηλό φρόνημα εμπεδώνοντας στην κοινωνία, που δοκιμάζεται σκληρά, το συλλογικό αίσθημα της ασφάλειας.

Με θάρρος και αυταπάρνηση εγγυώνται την εδαφική μας ακεραιότητα και αποτελούν τους θεματοφύλακες της εθνικής μας ανεξαρτησίας σε ένα δυσμενές διεθνές περιβάλλον.  Απερίσπαστοι στην Εθνική τους αποστολή για την δημιουργία ενός περιβάλλοντος ασφάλειας, σταθερότητας και ειρήνης, επιτελούν το διαχρονικό χρέος τους απέναντι στην μακραίωνη ιστορία της πατρίδας μας.

Ο Ελληνικός Στρατός σήμερα παράλληλα με την εγγύηση των συνόρων της πατρίδας μας έχει και άλλους πολλαπλούς ρόλους.
Συμμετέχει σε Ειρηνευτικές αποστολές, συνεργάζεται με Συμμάχους Στρατούς σε δράσεις που προωθούν την Ειρήνη και προσφέρει πλούσιο Κοινωνικό έργο σώζοντας κατ’ επανάληψη ζωές Ελλήνων πολιτών.

Με τη Θεοτόκο προστάτιδά του και ¨Υπέρμαχο Στρατηγό¨ πιστοποιεί την αδιάσπαστη σχέση του Ελληνισμού με τον Χριστιανισμό, σχέση που χαρακτηρίζει διαχρονικά την Ελληνική πολιτεία.

Εκφράζω την εκτίμηση και τον σεβασμό μου σε όλες τις γυναίκες και τους άντρες που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις, σε όλους τους στρατευμένους νέους, μα πάνω απ’ όλα σ’ αυτούς που θυσιάστηκαν εν ώρα καθήκοντος, τιμώντας τον όρκο τους και υμνώντας την πατρίδα τους.
Εύχομαι ολόψυχα χρόνια πολλά»

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια