Με απόλυτη επιτυχία η εθελοντική αιμοδοασία στο Ριζόμυλο

0
6

rizomilos-aimodosia

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η 1η εθελοντική αιμοδοσία, που οργανώθηκε από τον Πολιτιστικό-Αθλητικό Σύλλογο Ριζομύλου “Η ΔΙΆΠΛΑΣΉ”, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Μαγνησίας “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ” και πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία του Ριζομύλου, στις 02/03/2016.

Το Δ.Σ. της ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς, τους εθελοντές αιμοδότες που ανταποκρίθηκαν με εξαιρετική θερμή στην πρόσκληση, για δημιουργία μιας τράπεζας αίματος, που σκοπός της είναι η ικανοποίηση αναγκών κάθε συγχωριανού μας όποτε παραστεί ανάγκη.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου Βόλου, όπως και τους ανθρώπους της Αλληλεγγύης για την άμεση ανταπόκριση και βοήθεια τους, σε όλη τη διαδικασία της αιμοδοσίας.

Τέλος ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Δημοτικό Σύμβουλο κ.Μαργαρίτη Μπαρτζιάλη (Υπεύθυνο αιμοδοσίας Δήμου Ρήγα Φεραίου και επί χρόνια εθελοντή αιμοδότη), για την καθοδήγηση και βοήθεια του από την αρχή της προσπάθειας μας.

“Οι Φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από τη Δέσποινα Παπαχρήστου , την οποία και ευχαριστούμε.

rizomilos-aimodosia1

rizomiliotikes-omorfies

Ε να μην σχολιάσω? Ακόμα κι ο γαμπρός δίνει αίμα!!! Μπράβο Γιώργο!!

giorgos-dinei-aima

Ευχαριστούμε πολύ τον κο Λάμπρο Μπόκα

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.