Τηλέφωνα καταγγελιών

Με απόλυτη επιτυχία γιόρτασαν την Αποκριά οι Κερασιώτες

Με απόλυτη επιτυχία γιόρτασαν την Αποκριά οι Κερασιώτες

Με απόλυτη επιτυχία γιόρτασαν την Αποκριά οι Κερασιώτες τον ΑΦΑΝΟ 2019.Την εκδήλωση επιμελήθηκε ο Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Κερασιωτών Πηλίου σε συνεργασία με τον Δήμο Ρήγα Φεραίου.

Πραγματοποιήθηκε στον ΑΒΟΡΟ της Κερασιάς με το παραδοσιακό άναμμα της φωτιάς των Απόκρεων, μουσική, χορό και με απόλυτη επιτυχία το Θεατρικό Αποκριάτικο Δρώμενο που επιμελήθηκε η πολύ έμπειρη Αντιγόνη Μανώλη-Κωνσταντινίδη (την οποία θερμώς ευχαριστούμε).

Πλήθος κόσμου Κερασιωτών και των γύρο χωριών παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η ομάδα των παιδιών από τα Κανάλια η οποία συμμετείχε με τους καρναβαλιστές και η παρουσία των κτηνοτρόφων (όλους τους ευχαριστούμε).
Και του χρόνου να είμαστε καλά!!

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση