Μετά τις κορδέλες τι;

0
10

Ακόμη να δοθεί σε χρήση στους οδηγούς ο κόμβος του Βελεστίνου καθώς απομένουν ορισμένες εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετηθούν. Και όμως η πρώην δήμαρχος έσπευσε να κάνει εγκαίνια σε ένα έργο… το οποίο ακόμη δεν χρησιμοποιούν οι πολίτες.

Αφού χορτάσαμε κορδέλες… μήπως μπορεί κανείς να μας απαντήσει υπεύθυνα πότε θα αρχίσουν οι οδηγοί να χρησιμοποιούν τον κόμβο και να είναι φυσικά λειτουργικός;

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροNY Times: Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Σαμαράς δεν έχουν εγκριθεί από την τρόικα
Επόμενο άρθροΑπό σήμερα οι αιτήσεις Δια Βίου Μάθησης στο Δήμο Ρήγα Φεραίου
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαρανταπεντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.