Μετά την Καρδίτσα επενδυτής και στα Γιάννενα ο Σάκης Ρουβάς για ΑΠΕ

Ενδιαφέρεται και για το εμπορικό κέντρο στο Αγναντερό

Μετά την Καρδίτσα όπου ίδρυσε ενεργειακή εταιρεία ο Σάκης Ρουβάς ενδιαφέρεται να επενδύσει σε ανανεώσιμες πηγές εν΄εργειας και στα Γιάννινα. Συγκεκριμένα η παρουσία του Σάκη Ρουβά έκλεψε τα βλέμματα, στην ημερίδα για τις ανανεώσιμες ενέργειες, που έγινε στα Ιωάννινα.

Ο τραγουδιστής έχει επενδύσει στην παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, όπως η βιομάζα και το βιοαέριο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα epiruspost. Και το ενδιαφέρον του παραμένει έντονο, όπως προδίδει η παρουσία του στην ημερίδα που έκανε η ΡΑΕ, για ενημέρωση σχετικά με τη δημοπρασία και τον νέο μηχανισμό στήριξης στην εγκατάσταση αιολικών πάρκων και φωτοβολταϊκών σταθμών που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουλίου.

Δεν είναι ξεκάθαρο τι ακριβώς περιλαμβάνουν τα πλάνα του Σάκη Ρουβά, αλλά η παρουσία του στα Ιωάννινα, μαζί με ανθρώπους που σχεδιάζουν την ανάπτυξη μονάδων βιοαερίου στην περιοχή, μόνο τυχαία δεν θεωρήθηκε από τους παραβρισκόμενους, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Στην διάρκεια της ημερίδας, στελέχη της ΡΑΕ τόνισαν την ανάγκη να υπάρξει στενή συνεργασία τραπεζών και επενδυτών, η οποία όπως αναφέρθηκε πρέπει να ξεκινήσει άμεσα, ώστε οι επενδυτές να έχουν εικόνα των όρων χρηματοδότησης πριν συμμετάσχουν στο διαγωνισμό. Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι ο τραπεζικός κλάδος δείχνει έτοιμος να χρηματοδοτήσει τα έργα πράσινης ενέργειας.

Αξίζει τέλος να τονιστεί ότι πληθαίνουν οι φήμες το τελευταίο διάστημα ότι ο Σάκης Ρουβάς ενδιαφέρεται για την αγορά του Olympia Mall στο Αγναντερό καρδίτσας, που έχει περι΄λθει στα χέρια τραπεζών, για να προχωρήσει επενδυτικό σχέδιο για εμπορικό κέντρο ανάμεσα σε Καρδίτσ και Τρίκαλα.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύετε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.