Μαρίνα Χρυσοβελώνη: Παρέμβαση στον Υπουργό Εργασίας για τα προβλήματα των εργαζομένων στην ΒΙΣ Βόλου

0
467 views

xrisoveloniΠαρέμβαση στον Υπουργό Εργασίας κ. Πάνο Σκουρλέτη πραγματοποίησε με επιστολή της η Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη, σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος Εργαζομένων της βιομηχανίας χάρτου ΒΙΣ Βόλου.

Συγκεκριμένα μετά από συνάντηση που είχε η κ. Χρυσοβελώνη με αντιπροσωπεία του Συλλόγου Εργαζομένων, της επιδόθηκε υπόμνημα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους και άμεσα κοινοποιήθηκε από την ίδια στον αρμόδιο Υπουργό.

Αναλυτικά στο υπόμνημα γινόταν λόγος ότι η εταιρεία σχεδιάζει την εφαρμογή του μέτρου της διαθεσιμότητας για το επόμενο δίμηνο. Οι εργαζόμενοι επίσημα είχαν ενημέρωση από το σωματείο για τις προθέσεις της εταιρείας και όπως ήταν φυσικό είναι «υπ’ ατμόν» καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκονται προ αρνητικών εκπλήξεων σε ό,τι αφορά το εργασιακό τους καθεστώς.

Οι εργαζόμενοι ζήτησαν από την κ. Χρυσοβελώνη να μεσολαβήσει έτσι ώστε να συγκλιθεί άμεσα τριμερής στο Υπουργείο Εργασίας έτσι ώστε η νέα πολιτική ηγεσία να αναλάβει πρωτοβουλίες προκειμένου να μην διαταραχθεί η ομαλή λειτουργία του εργοστασίου.

Η κ. Χρυσοβελώνη δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα του Συλλόγου και θα παραστεί και η ίδια στην αναμενόμενη συνάντησή τους με τον Υπουργό κ. Σκουρλέτη.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.