41.000.000 λίρες αποφέρει ετησίως το τέρας…!

“…η Σκωτία είναι ένας Παράδεισος. Οι περισσότεροι άνθρωποι εκεί σέβονται και προστατεύουν την φύση σε βαθμό που αντλούν θετική ενέργεια και είναι ιδιαίτερα φιλόξενοι. Συμπαθούν τους Έλληνες και αντιπαθούν μόνο και κατ’ εξαίρεση τους Άγγλους για τους γνωστούς ιστορικούς λόγους.

Το εις πλήρη γνώση τους παραμύθι με το Τέρας το συντηρούν ώστε να βοηθούν τον Τουρισμό και την Οικονομία τους με ένα πολύ όμορφο και πρωτότυπο τρόπο. Κάθε Σκωτσέζος που αγαπά την πατρίδα του «πρέπει» να δει έστω μια φορά την Νέσυ.” Από ένα ωραίο σχόλιο κάποιου κυρίου.

Μήπως, λέμε μήπως πρέπει και εμείς, κύριοι υπεύθυνοι (εσείς που αρθρογραφείτε σχεδόν καθημερινά άσχετα περί λίμνης, ψαράδων κ.τ.λ. και δίνετε και συμβουλές περί μέτρων και άλλων χαζών, μιας και δεν έχετε πως αλλιώς να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας) και των άλλων σεβαστών μας αναγνωστών που διαβάζουν τις ανοησίες σας, να επινοήσετε κάτι ανάλογο για την αγαπημένη λίμνη Κάρλα μας;

Ενωμένα Φροντιστήρια

Την λίμνη την έχουμε, το τέρας (Ήταυρο) το έχουμε!  Τι περιμένετε;

Κάντε κάτι έμπρακτο επιτέλους για τον τόπο σας μην καταλήξει τελικά κι αυτός σαν το περιβόητο ξενοδοχείο της Κάρλας !!!!

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροΕνεργειακή αναβάθμιση για το κτίριο Γυμνασίου – Λυκείου Καναλίων Δήμου Ρήγα Φεραίου
Επόμενο άρθροΣαν σήμερα 1η Μαρτίου
Avatar
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαραντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.