Μήνυμα του δημάρχου Ρήγα Φεραίου Δημήτρη Νασίκα για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Μήνυμα του δημάρχου Ρήγα Φεραίου Δημήτρη Νασίκα για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους μαθητές

και μαθήτριες τόσο του Επαγγελματικού όσο και του Γενικού Λυκείου που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις 2018 για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση καλή δύναμη, ψυχραιμία και αισιοδοξία.

Πρόκειται για μια σημαντική δοκιμασία στην οποία υποβάλλεστε αλλά να σκέφτεστε ότι ο κόπος και οι προσπάθειες σας όλο το διάστημα των σχολικών σας χρόνων θα ανταμειφθούν στο τέλος με επιτυχία. Γιατί η συμμετοχή σας στις πανελλήνιες εξετάσεις αποτελεί μία από τις πρώτες επιτυχίες σας πριν από κάθε αποτέλεσμα.

Καλή δύναμη, επίσης, και υπομονή, στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς σας που όλο αυτό το διάστημα σας στηρίζουν, σας ενθαρρύνουν και είναι δίπλα σας.

Να θυμάστε ότι κάθε «μάχη» που δίνετε στη ζωή σας είτε μικρότερη είτε μεγαλύτερη σας γεμίζει εμπειρίες, γνώσεις και δύναμη να συνεχίζετε.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύετε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.