Τηλέφωνα Επικοινωνίας και καταγγελιών

Μήνυμα του δημάρχου Ρήγα Φεραίου για τις δημοτικές εκλογές

Μήνυμα του δημάρχου Ρήγα Φεραίου για τις δημοτικές εκλογές

Ως Δήμαρχος του ΔΗΜΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ και επικεφαλής της Αυτοδιοικητικής παράταξης «ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ” χαιρετίζω ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ των συνδημοτών μας να στελεχώσουν τις αυτοδιοικητικές παρατάξεις, οι οποίες θα διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο που θα προκύψει από τις προσεχείς δημοτικές εκλογές της 26ης ΜΑΪΟΥ 2019.

Στον ιστορικό μας Δήμο δεν περισσεύει κανείς. Με σημείο αναφοράς την αγάπη για τον τόπο μας, μπορούμε ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί να βάλουμε ένα λιθαράκι για την πρόοδο και την ανάπτυξη του.
Εύχομαι η προεκλογική περίοδος να χαρακτηρίζεται από ήθος, ευπρέπεια , πολιτικό πολιτισμό και σεβασμό στους συνδημότες μας.

Βελεστίνο 25η Μαρτίου 2019
ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ !!!

Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου
Δημήτρης Στ. Νασίκας

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση