Μήνυμα του Δημάρχου Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέου για τη νέα σχολική χρονιά

Μήνυμα του Δημάρχου Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέου για τη νέα σχολική χρονιά

Η αυριανή μέρα (Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου)

αποτελεί την αφετηρία της νέας σχολικής χρονιάς για τις χιλιάδες των μαθητών και των εκπαιδευτικών μας, στον συναρπαστικό αγώνα για την κατάκτηση της γνώσης, απαραίτητου εργαλείου για την κατάκτηση του μέλλοντος και για τη διαμόρφωση μιας καλύτερης κοινωνίας.

Σε αυτόν τον καθημερινό, συναρπαστικό, αγώνα όλοι, μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς και κηδεμόνες, πρέπει να οπλιστούν με υπομονή, ψυχική δύναμη, αλλά, κυρίως, με πίστη ότι οι στόχοι, οι προσδοκίες και τα όνειρά τους θα πραγματωθούν. Και τους το εύχομαι με όλη μου την καρδιά.

Σε ό,τι μας αφορά ως Δημοτική Αρχή και γι αυτή τη χρονιά επιδείξαμε το αμέριστο ενδιαφέρον μας και καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια για τη δημιουργία ενός σχολικού περιβάλλοντος, που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προϋποθέσεις που απαιτεί μια ολοκληρωμένη και αποτελεσματική εκπαιδευτική διαδικασία, υλοποιώντας, για τις αναγκαίες επισκευές, διαμορφώσεις και παρεμβάσεις στα διδακτήρια, εργολαβίες ύψους άνω των δύο εκατομμυρίων ευρώ.

Δηλώνουμε, δε, ότι θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας του Δήμου μας προκειμένου να επιτύχουμε όλοι μαζί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την αρτιότερη λειτουργία των σχολείων μας.

Καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας