Μήνυμα Δημάρχου Ρήγα Φεραίου Δημήτρη Νασίκα για τις Πανελλαδικές εξετάσεις

Μήνυμα Δημάρχου Ρήγα Φεραίου Δημήτρη Νασίκα για τις Πανελλαδικές εξετάσεις

Εύχομαι ολόψυχα στις μαθήτριες και τους μαθητές της Γ’ Λυκείου, που  ρίχνονται στην τελευταία σχολική  «μάχη», αυτή των Πανελλαδικών εξετάσεων, για την είσοδό τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, «καλή επιτυχία» και «καλή δύναμη».

Πρόκειται για μία κορυφαία δοκιμασία στην οποία οι μαθητές μας  θα πρέπει  να «οπλιστούν»  με ψυχραιμία και αισιοδοξία  και να δουν τις Πανελλαδικές εξετάσεις ως το επόμενο βήμα εκπαίδευσής τους και όχι σαν ένα «δύσβατο μονοπάτι».

Άλλωστε η κάθε δοκιμασία, είτε μικρότερη είτε μεγαλύτερη, σας γεμίζει γνώση, εμπειρία και δύναμη για τα επόμενα στάδια της ζωής σας.

Εύχομαι επίσης  «καλή δύναμη» στους γονείς και στην εκπαιδευτική κοινότητα που είναι δίπλα σας και σας στηρίζουν και ενθαρρύνουν  την προσπάθειά σας.

Καλή επιτυχία σε όλους τους διαγωνιζόμενους που, πέρα από την έκβαση του αποτελέσματος,  είναι οι πρωταγωνιστές  για το μέλλον.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας