Μήνυμα δήμαρχου Ρήγα Φεραίου για τη νέα σχολική χρονιά

Μήνυμα δήμαρχου Ρήγα Φεραίου για τη νέα σχολική χρονιά

Στο πλαίσιο του αυριανού σχολικού Αγιασμού, εύχομαι ολόψυχα στη μαθητική κοινότητα του Δήμου μας καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία και πρόοδο.
Αγαπητοί μαθητές, να αναζητάτε συνεχώς την απόκτηση της γνώσης, γιατί αποτελεί πολύτιμο εφόδιο για τη διαμόρφωση του πνεύματος σας και την επίτευξη των στόχων που επιθυμείτε και θέτετε για τη ζωή σας.

Εύχομαι καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς για το δύσκολο έργο να μεταλαμπαδεύσουν γνώσεις και αξίες, καθώς και να καλλιεργήσουν την ψυχή και την προσωπικότητα των μαθητών με ευσυνειδησία, ώστε να τους οδηγήσουν στην πρόοδο και την πραγματοποίηση των ονείρων τους.

Καλή χρονιά με υπομονή να ευχηθώ και στους γονείς για την προσπάθεια και τις θυσίες που κάνουν κάθε χρόνο, προκειμένου να προσφέρουν στα παιδιά τους ό,τι θα τους ωφελήσει για το αύριο.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας