Μέχρι και το τέλος του 2018 η ολοκλήρωση του έργου στον κόμβο Βελεστίνου (video)

Πρόβλημα διαπίστωσαν οι υπηρεσίες με την ποιότητα των ασφαλτικών που έπεσαν

Μέχρι και το τέλος του 2018 η ολοκλήρωση του έργου στον κόμβο Βελεστίνου (video)

Μέχρι και το τέλος του 2018 θα πρέπει να έχει

ολοκληρωθεί το μεγάλο έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη στην είσοδο του Βόλου και συγκεκριμένα στο ύψος του 304 ΠΕΒ,

Παρότι το έργο θα έπρεπε – σύμφωνα με την συμβατική υποχρέωση του αναδόχου – να έχει παραδοθεί το Μάρτιο, ζήτσε και έλεβε εξάμηνη παράταση κάτι που ούτως ή άλλως προβλέπεται απο στις συμβάσεις των μεγάλων έργων. Προέκυψε όμως ακόμη ένα πρόβλημα κατά την διάρκεια των εργασιών. Σύμφωνα με την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δ.Κολυνδρίνη κατα τον έλεγχο που διενήργησε η διεύθνση Δημοσίων έργων της Περιφέρειας Θεσσαλίας διαπιστώθηκε ότι η ποιότητα των ασφαλτικών που χρησιμοποίησε ο ανάδοχος τον τελευταίο μήνα δεν ήταν η κατάλληλη με αποτέλεσμα να παομακρύνει τον ασφαλτοτάπητα που είχε ήδη στρώσει και να προβεί στην αντικατάσταση του.

Μέχρι

Ήδη έχει ολοκληρωθεί το 60% του συνόλου του έργου και πλέον τρέχουν και δυο νέες εργολαβίες που μπορεί να μην έχουν άμεση σύνδεση με το έργο ωστόσο είναι παρεμφερείς και αφορούν την τοποθέτηση ιστών φωτισμού και άλλες συμπληρωματικές εργασίες.
Σ ότι αφορά τα έργα που πρέπει να γίνουν για την αποκατάσταση των ζημιών στο Πήλιο που προκάλεσε η θεομηνία του Φεβρουαρίου η κ Κολυνδρίνη ανέφερε πως ήδη έχουν δοθεί απο την προηγούμενη εβδομάδα 16 εκ Ευρώ για να δρομολογηθούν άμεσα. Όμως πρέπει να τρέξουν γρήγορα και οι διαδικασίες που απαιτούνται έιτε μέσω διαγωνσιμών είτε μέσω της διαδικασίας των απευθέιας αναθέσεων αφού η περιοχή έχει κυρηχτεί σε κατάσταση εκατάκτου ανάγκης.
Η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας ξεκαθαρίζει ωστόσο πως και στις δυο περιπτώσεις τα έργα θα δρομολοηθούν και θα ολοκληρωθούν αφού πρόκειται για σημαντικά έργα που θα βελτιώσουν περαιτέρων τη ποιότητα ζωής και καθημερινότητας των πολιτών.

Μέχρι

Μέχρι


www.thessaliatv.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύετε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.