Μέσα στην εβδομάδα «κληρώνει»

Μέσα στην εβδομάδα «κληρώνει»

Συνάντηση είχε ο γνωστός επιχειρηματίας Ζήσης Ντελόπουλος με την πρώην Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου Ελένη Λαϊτσου, την περασμένη Παρασκευή στο Βελεστίνο.

Στόχος -όπως τόνισε ο κ. Ντελόπουλος σε γνωστή ιστοσελίδα, να συμπορευθούν όλοι μαζί, ώστε να έρθει η μεγάλη αλλαγή στον Δήμο.

Η ίδια, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ήταν θετική και απομένει μία ακόμη συνάντηση μέσα στην εβδομάδα, ώστε ως προς το τέλος της να έχουμε και συγκεκριμένες ανακοινώσεις.

«Στόχος μας πάντως είναι να ενώσουμε και όχι να διχάσουμε», λέει ο κ. Ντελόπουλος, στέλνοντας το μήνυμα προς κάθε αποδέκτη…

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας