Μάχη για την ζωή της δίνει 16χρονη από τον Βόλο

Μάχη για την ζωή της δίνει 16χρονη από τον Βόλο

Μάχη για την ζωή της δίνει μια 16χρονη από τον Βόλο, η οποία νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόβλημα με την υγεία της προήλθε από ένα απόστημα στο δόντι, το οποίο της προκάλεσε μεγάλο πρόβλημα, αφού προχώρησε προς την καρδιά, που πάει να δημιουργήσει θρόμβο, ωστόσο οι γιατροί είναι αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρει και θα γίνει καλά.

Πρόκειται για την Μελίσα Τόσκα, που μέχρι την προπέρσινη σεζόν έπαιζε στον Α.Σ. Βόλος 2004, αλλά πέρσι είχε σταματήσει λόγω των μαθημάτων της, ωστόσο το δελτίο της ανήκει στον σύλλογο, που έβγαλε και την εξής ανακοίνωση:

«Όλα τα μέλη της ομάδας μας, διοίκηση, προπονητικό team και αθλήτριες, ευχόμαστε στην Μελίσα Τόσκα, αθλήτρια της ομάδας, που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, περαστικά, γρήγορη ανάρρωση, και καλή επιστροφή κοντά στους δικούς της».

Πηγή magnesianews.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας